118

Анонимен

преди 4 години

Не е трудно да влезеш при кмет. ако не иска да те приеме както се твърди. Друг служител от фирмата записва час и след това отиват двамата.Така ,че чак да имат четири срещи и Ваклин /с неговите възможности/ да не може да се срещне лично с Иванчева ми се вижда малко абсурдно.

117

до 125

преди 5 години

И аз това си мислех. Една камара съдии, апелативни съдии, разследващи, свидетели, прокурори, СРС-та, парите в колата... всички са се наговорили да натопят Иванчева.

116

Анонимен

преди 5 години

Така всеки може да го осъдят за подкуп

115

Анонимен

преди 5 години

Според мен като се е работело по сигнал със СРС е трябвало да направят ареста при самото подаване на парите а не след време да ги извадят от някаде и да кажат ето

114

Анонимен

преди 5 години

Първо не знаеше какви са тия пари в колата, после не ги беше пипала, сега СРСтата дето си казва по 20 евро на кв м и 3 по 75 "еврота" пък фалшиви, прокурори и съдиите корумирани, свидетелите лъжат... Всеки се съмнява във всичко само не и в Иванчева... Цъкам с език и се кръстя!!!

113

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Ти си взе своето строиш.Къде още се вреш бе плъх

112

Анонимен

преди 5 години

Ако написаното е вярно, то излиза, че няма никакви доказателства срещу Иванчева.За сметка на това излиза, че бившият кмет, който дори не е в ареста, е поискал подкуп и го е взел.Ако сме правова държава - как така се получава, че човекът, който е поискал подкуп, е под домашен арест, а невинни биват размотавани като маймуни с пранги на краката?

111

Анонимен

преди 5 години

От СРС-тата нищо не се разбира, никъде не се говори за пари /лв/евро, чува се че 20 е добре като оферта - оферта може винаги човек да каже, ако нещо му звучи изгодно - напр Ваклин казва, че ще направи пързалка от 20 квадрата и това изглежда добра оферта. Само дето прокуратурата и техните тролчета са опитват от извадени от контекста думи да нагласят цяла история. Ама нещо не им се получава

110

Анонимен

преди 5 години

Ако това е качеството на срс-тата( не се разбира.... не се разбира...) трябва да отпаднат като некачествени и негодни

109

груб строеж

преди 5 години

Пуснали са апартаменти на промоция, по 1500 евро квадрата в Младост. Предплащане 100%.

108

Анонимен

преди 5 години

интересно Баневи дали са задържани по същия начин ка то Иванчева, с пранги и при същите условия в ареста... просто ми е интересно, те все пак са окрали от хората и държавата милиони

107

Ваклин груп

преди 5 години

Слушайте какво давайте разрешителните и мълчете да не ви разходя по Витоша!

106

Р. Василев.

преди 5 години

Ако тия СРСта са абсолютна истина то значи Ваклин е абсолютен престъпник

105

Анонимен

преди 5 години

Значи ако кметицата каже" няма проблем" това означава искане на подкуп. Аз го казвам на ден по 20 пъти.

104

Пешо Пешев

преди 5 години

Ей "бизнесмен", я си кажи как те стисна за топките герберастията, та те накараха да играеш по тяхната *** това фалшиво хорце?

103

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези СРС-та от които нищо не се разбира,а е трябвало успоредно да се стенографира за да е са разбираеми нещата,кога и как се влиза за такива важни срещи,по чия покана,,теми на разговора,целта на строежа по благоустройствен план,депозити разни,гаранции от чия страна,кредити и кои ги кредитират,куп съпътваши документи,разрешения и разрешителни по разни направления както изпълнители така узоконени проекти обвързани с местото-петното за строеж,времетрайност на строежа,геодезически план,др.

102

хаха

преди 5 години

Отговарям на коментар 110 относно Домусчиев. Както самият той си го каза- който има проблем с него, то това си е негов проблем! Пък кой какъв комунист е бил то е видно и от самото сегашно управление! Тя и нереализиралата се "майка на нацията" се гордее че е комунистка, ама е министър на правосъдието сега. Премиерът ти е бивш баш гавазин на "тоталитариста" Т.Живков, ама сега се пише най-демократ от всички, че и бил признат от Запада и господарите, нали? Така че ...по-полека с кой какъв е!

101

хмм...

преди 5 години

Да бе господин "бизнесмен" Ваклин тя е и " абсолютен престъпник" и гледай как ще стане така , че страната ни пак ще бъде осъдена след време и пак някой ще плаща, ама това няма да си ти "строителний предприемачо". И що говориш непрекъснато чрез медиите, не е ли съдът мястото за доказване на вина?

100

Анонимен

преди 5 години

Заради подхвърлените пари, Ваклин трябва да отговаря пред закона.

99

Анонимен

преди 5 години

Любопитно е как точно Домусчиев е успял да спечели толкова пари, и как се е превърнал в един от най-богатите хора в България. Смята се, че в момента той управлява активи за над 3 милиарда евро, а по банковите му сметки има поне 500 милиона в европейската валута. Като всеки олигарх и той уж започнал бизнеса си от търговийка на сергия, когато е едва на 20 години откъдето идва и прякора му Киро джапанката. В дъното на забогатяването на двамата братя стоят дядото на Домусчиеви, активен борец против фашизма и капитализма, бащата на Домусчиев, който по времето на комунизма е с ранг на министър, куф