83

Анонимен

преди 5 години

с времето се разбира а дори можеше и да се предполага това което става но ще последва и продължение .

82

Анонимен

преди 5 години

Вашингтон ще може да си върне доброжелателното отношение на Ердоган, и то дотам, че той може да се откаже от сътрудничеството си с Русия в икономическата и военно-техническата област. А във втория ни очаква съвършено непредсказуем по мащаб и последствия конфликт между две страни членки на НАТО, който може да доведе и до разпадане на този военен блок

81

Анонимен

преди 5 години

Спомнете си само до преди няколко седмици за военното напрежение между Турция и Америка.Е ,вече се знае със сигурност ,че който застава на страната на Америка ,се превръща в агнец ..........Главният въпрос сега е как ще постъпят САЩ в тази ситуация, пита руският вестник: "Ще предадат" ли САЩ своя досегашен съюзник в борбата срещу ИД с надеждата да подобрят отношенията със своя партньор по НАТО, или ще застанат на страната на кюрдите. В първия случай, както се предполага, Вашингтон ще може да си

80

Анонимен

преди 5 години

Я чакай да видя кой ги е натворил тия глупости? Аха руския печат, работата е ясна. Само че на руските глупачета и досега не им е ясно защо Ердоган иска С-400 и защо допусна ненужния на никого нито на Турция нито на ЕС Турски поток. Отговорът е ***, за да може Ердоган да се пазари със САЩ, да може да иска екстрадицията на Гюлен и да иска да му разрешат да унищожи кюрдските комунисти. Козовете на Ердоган наистина са слаби, но засега разполага само с това и е длъжен да опита да въздейства на САЩ

79

Цецко

преди 5 години

До привет от ГерманияТурция дава на НАТО към 200 хил.аскери. НАТО няма втурне да се бие с агите, защото това означава край на таьи военна организация. Ще запази неутралитет и ще остави агите и краварите да си изясняват отношенията. Нищо чудно тези с полумесеца и зведата да скочат на американците, макар че това реално не би трябвало да става. Ще видим. Мисля, че САЩ неохотно ще отстъпи.

78

Яма йок

преди 5 години

До ????Едновременен сблъсък с Гърция няма да има. Евреите са хитри и умни и няма да рискуват държавата си заради САЩ. Ще оствят "краварите" сами да се пържат срещу аскерите. . А 30-35 хил.американци срещу 200 хил.аскери не вярвам да скочат да се бият.

77

Предположение

преди 5 години

До ПроСоТоСъдейки по нрава и поведението на Боце-Цецоу, те ще се намажат отзад с вазелин и ще чакат победителя. Глупвото Кате този път ще се забави и няма да участва в раздаването на приза, мърморейки: Все аз ли ще го отнасям?

76

Анонимен

преди 5 години

ще навл;язат турските войски в кюрдските райони, янките ще ги опраскат както направиха с руските наемници и нещата ще се успокоят.

75

Анонимен

преди 5 години

Тази работа не ни интересува,стига да не стане по-голям конфликт и се разрастне,но в случая американците са прави,защото се избиват всякакви кюрди.

74

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМоооооооооооооооля! Дюмне, ти ли си приятел на Ердоган и неосманизма! Ако си такъв, дюмне, не говори от името на цяла България. Ако се надяваш да те ощастливят ***, има и по-лесни начини, няма смисъл да плещиш абсурди. Ти си ли си България бе, дюмне!

73

ПроСоТо

преди 5 години

не,сериозно,само помислете:-Според "Съюзния" договор,нападението над която и да е страна от Алианса се счита за нападение над всеки един от "съюзниците"....Е,ДА ПРЕДПОЛОЖИМ,че Турция нападне воении бази на Щатите,или обратно,ние ЧИЯ страна ще вземем?.."По закон" което и да е нападение се смята за нападение с/у нас..Та?..Викате:-"Сащ и Турция никога нема да са сбият"?.....Възможно е,но..НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО!!!ТА?..Шо ке праим ние?

72

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен,който каже:-"Щатите и Турция са приятелски държави и съюзници.."..Е И НИЕ сме "приятелска държава и съюзник" и на Турция,и на Щатите....Та:-Ако тия двамата "са фанат за гушите",ние ЗА КОЙ ОТ ДВАМАТА .."ше викаме"?

71

Още ли питате?

преди 5 години

За какво ли са на Анкара С 400?

70

Крали Марко

преди 5 години

Приятелски държави са България и Турция колкото агнето и вълка. Та те извършват геноцид и сред собственият си народ , Ердоган.

69

Анонимен

преди 5 години

България и Турция са приятелски държави и съюзници колкото и да не им се иска на някои *** ***

68

Владимир Зидаров

преди 5 години

ТоА Тръмп ще развали домслука с нас.Мискинин с мискинин.

67

Анонимен

преди 5 години

Oт статията: "които са съюзници на американските сили в Сирия в борбата срещу джихадистите от "Ислямска държава", но които Анкара смята за съюзници и на кюрдските бунтовници от ПКК в самата Турция"Как така хем си съюзник с едните, хем с другите? Ахаааа, да... Те ИДИЛ бяха разработка на МОСАД, а не на ЦРУ. Обърках ги малко. Нищо, че оръжието както се шушука в България, май се купува от България, купувачът е ЦРУ, а ползвателят е неясно коя опозиция в Сирия.Да, сетих се... извинявам се. ;)

66

Каан Аспарух

преди 5 години

До оня от германлайнодандия

65

Каан Аспарух

преди 5 години

Не дайси боже някои поиска да си направи държава в рамките на България тогас ще ревнеш или ще критикува ш

64

ПЕНКО

преди 5 години

Е ТОВА Е СТАРОСТТА !!! НЕ МОГА ДА СИ СПОМНЯ :АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗНЕСОХА ЛИ СЕ ОТ "ИНДЖИРЛИК" ИЛИ ОЩЕ СА СИ ТАМ !!! ПРОСТО МИ Е НУЖНО ДА ЗНАМ :ЩЕ СЕ БИЯТ ЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ ИНДЖИРЛИК СРЕЩУ АМЕРИКАНЦИТЕ ОКОЛО МАНБИДЖ !!!???!!!