69

Анонимен

преди 5 години

Това е защото две трети от младежите са от маалата. Как да имаш самостоятелна стая при 8 братя и сестри.

68

Анонимен

преди 5 години

Охоо ти да видиш. После къв бой ще пада кой да вземе жилището за него си.

67

Анонимен

преди 5 години

какво стана с обещанието на марешки за по 300 евро на м2 за млади семейства за първо жилище

66

Анонимен

преди 5 години

Само в столицата и областта незаетите жилища са около 200 хиляди, тук мисля, че се има предвид София-област, т.е. около столична община, а не Софийска. Така, че да не пропуснете и днес да пуснете статия да ни обясните как няма балон при цените на имотите.

65

Щерю

преди 5 години

Бедността не била порок, но си е зло все пак...

64

Анонимен

преди 5 години

До ИЗВЪНИзчакайте имотният балон да се спука и си купувайте жилища на кило.-((и кво ше го правиш после това "кило"? ше го "продаваш" или саваш "под наем"? умряла работа е това, да знайш... глобалният бум приключи 2008, а тук - при застаряващо и изчезващо население - даже няма да си върнеш парите... Ценностите вече изместват постепенно ...

63

ИЗВЪН

преди 5 години

Изчакайте имотният балон да се спука и си купувайте жилища на кило. ... колкото и на предишната криза. За мързеливия и без пари да станат имотите, пак няма да си вземе, че ще има сметки и поддръжка. С мама и тате си е най-добре ! :)

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 61И в градовете има много необитаеми жилища.Дори и в София.

61

Анонимен

преди 5 години

8 души в двустаен от 60 квадрата!-лампата свети еднакво и за един и за осем, ама разходите се делят на 8 , а значи всеки спестява 87.5% от разходите, които би платил сам.

60

Анонимен

преди 5 години

Стотици хиляди къщи по селата пустеят, нооо всичко иска да става гражданин.

59

Анонимен

преди 5 години

"Българският дом пренаселен"... ама от ROMANI PEOPLE, както пише в Wikipedia.Иначе, както пише Златето Желев 200 хил. необитаеми жилища в София, ами това са толкова селейства, средно по 4 души = 800 хил. души, половин София прзна!?Хайде посмали "Мончо"! :)

58

Анонимен

преди 5 години

По селата има много празни къщи и то евтини. С огромни дворове и градини. Но на кого му се работи? Е, не е като в офиса.

57

Анонимен

преди 5 години

До Началникъ.....Напускам тази сива залязваща дупка..Чемодан - вокзал - Моцква. Приятно прекарване в люлката на демокрацията и родината на боярщника. Само да не забравиш да звъннеш 2-3 дена предварително, така де, да не стават изненади. А, вземи си и една бутилка, ако случайно ти се наложи да общуваш с руската палиция.

56

Една от причините

преди 5 години

за демографския срив е това. Още през соца твърде много млади хора отлагаха задомяването си поради факта, че с малките си заплати не могат да излязат на квартира, а при родителите им просто няма отделна стая за нова семейна двойка.Днес нещата са същите.Затова, при раздаване на общинските жилища, с предимство да са хората в репродуктивна възраст с минимум средно образование,които още нямат деца или имат само по едно. На първите да поставят условие - до 5 години не създаде ли дете, губи жилището

55

Анонимен

преди 5 години

До НачалникъА така, отивай в Мацква и никога, ама никога не се връщай!Само преди да заминеш кажи на приятелката ти да пита олигарха, които й плаща наема в центъра на Мацква дали може да отидеш да не стане, някой фал.

54

леля ви

преди 5 години

Да така е, вярвам на статистиката! НО, защо е така? Защото, необразованите, мързеливите, некадърниците си остават без жилища! Има много ,които немогат да се отделят от мама и тати и се живеят при тях. Щом така им харесва,какво да направим, да си дадем жилищата на мързеливите ли! Всеки трябва да се спасява сам! Къщи и земя на село много! Всеки трябва да търси алтернатива. Всички, тръгнали към София, но София не е България! А пък, ако работиш има квартири или дават кредити, така е по цял свят.

53

Анонимен

преди 5 години

Някой сега пак ще каже, колко сме си добре защото на запад нямали собствени жилища и живеели под наем. Не че *** е бил много на вън.Съседите живеят в 55кв с 2 деца. В другият блок има едно семейство с 3 деца пак в 55-60 кв....

52

аз

преди 5 години

егати и тъпотията, не погледнат техните *** на запад как живеят на 40м, защото не могат да си позволят повече.

51

Анонимен

преди 5 години

До Началникъ......Приятелката ми живее сама в центъра на Москва на 120 кв. м.....Москва? Центъра?! Сама??!!Брат, не си губи времето тука във форума, а ...бегай, бегай бърже към Москва.

50

Анонимен

преди 5 години

8 човека заедно - само във варианта на великия Хю Хефнър - аз и 7 сладки зайчета 😁