240

Ами нормално е

преди 5 години

Богатите са 8 пъти по умни а понякога и 8 пъти по красиви което също има значени в живота.

239

Нели

преди 5 години

Абе хора, не може в 21 век да има гладуващи и бездомни, не може да има ровещи в кофите..И най-бедните и болните трябва да имат храна и дом!!!Тогава ще имаме държава и общество.Какво като имало хора с високи заплати, като са толкова малко ,но в пъти с по-големи доходи!Тази фрапираща несправедливост ще доведе до нова революция,която вече е започнала!

238

АНТИ

преди 5 години

В древна Гърция измислиха Демокрацията.В Турция - Ердокрацията.В България - Мутрокрацията, със сегашен етап Бойковизъм.

237

Анонимен

преди 5 години

България не е правова държава и е управлявана от червени олигарси от някогашната върхушка на ДС и на БКП. Аналогичен е случая с Русия, която има необятна територия и богатства, но хората живеят бедно.

236

181818181881818

преди 5 години

Какъв комунизъм ги гони *** ***. Ние искаме демокрация, но това не е демокрация, а мафиотска анархия. В България няма демокрация, а само кражби и никакъв план как да се развива икономиката и всичко е оставено по течението.

235

Благодарим

преди 5 години

Благодаря на Бойко че ходя до Турция и Гърция всеки месец. Наистина се вдигнаха малко цените но и заплатата се увеличават доста. Още 10 години ако му даадем на Борисов и ще стане хубаво като в западна Европа и Америка. Много му пречат от БСП за да станем Швейцария на балканите

234

Споко

преди 5 години

Когато комунизъмът победи всичко ще е безплатно.

233

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 238Виждам, че и ти си от справедливите социалисти - всички вие обаче имате една обща черта - много обичате да ви дават ама никак не обичате вие да давате :) Въпросните компании плащат достатъчно за да живееш задоволен и да попаднеш в категорията на "богатите" според горната статия!

232

Работник

преди 5 години

До ДепутатМоята заплата се актуализира на всеки 3 месеца, според инфлацията и цените, така ми се увеличават доходите, а за вас Геноцид.Е, моята не е на 3 месеца, но е всяка година.Също според инфлацията и допълнително увеличение според показателите на фирмата.Но аз работя в немска фирма, не в такава на твоите другари от БСП, които Андрей Луканов ги направи милионери и сега Георги Гергов не може да ги изброи с часове.

231

Анонимен

преди 5 години

Абе не знам за Виденовата зима, но след няколко бойкови зими България е първа по смъртност в света.

230

1

преди 5 години

До АнонименВиденов беше едно младо момче, което дъртите *** използуваха за "бушон"! Не случайно е единствения незабогатял от поста си!

229

пиле Гроуър

преди 5 години

Статията е пълна с грешки , понеже от бързане да ни насочат мислите в "правилната " посока леко са заобиколили истината .-най-богатите на са 20% , а много по-малко;-Взимат много повече от 8.2 пъти от най-бедните;-Най- бедните не са 20% , а много повече ;-богатите не получават - те "взимат" поне по 10 сравнително честни начина, според Остап Бендер;-няма национална стратегия за намаляване на бедността,ако имаше - бедността досега щеше да е намаляла. Има държ.храненици за поръчкови изследвания

228

Анонимен

преди 5 години

Приятелят на дъщеря ми работи във филиал на западна фирма в България на 9500 заплата и там плащат същите заплати като в Германия, един негов колега немец му е показвал фиша - еднакви заплати изчислени по курса на БНБ.

227

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 235Прав си пич, "Виденова зима" си остана нарицателно за период на благодат и просперитет! А през 1995 още си бяхме плътно под мужишкия ботуш! И компаниите пак бяха разпродадени и разпарчетисани - на Банев, на Божков, на Корнелия...Все платени от Сорос пролетарии!

226

Анонимен

преди 5 години

А Сименс, Вистеон, Мелексис какви заплати плащат в България и какво в Германия?

225

Анонимен

преди 5 години

При Ренета Инджова сиренето беше 300 лева! Спомням си тогава ходех в супермаркета с 10 хил лева да си купя 50 грама сиренци и 30 грама саламче.

224

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 234Иди да видиш колко взимат в Сименс, Вистеон, Мелексис и тогава пак ни кажи колко недемократично плащат! Това да не са руските "братя" дето само пият кръв! *** и в HP, или в представителството, на която искаш западна компания!

223

Анонимен

преди 5 години

Жан Виденов беше неудобен на Сорос, САЩ и местните им слуги, защото отказа да разпродава България. 1995 г. беше най-успешната в икономиката до тогава. Бизнесът живна, дори безумните лихви на БНБ започнаха да падат. После Виденов се реши да откаже да изпълнява Плана Ран-Ът и се противопостави на изискванията на МВФ и Световната банка. Цитат "На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната." И после видяхме какво му се случи.

222

Анонимен

преди 5 години

А демократите навсякъде по света като отварят филиали в България защо не плащат демократични заплати като навсякъде по-света ами плащат недемократични български заплати?

221

Раши

преди 5 години

До Анонимен 225 Абсолютно си прав, спомням си при Виденов, вечер излизах с по 20 000 - 30 000 лева в джоба!