8

Шопо

преди 5 години

Абе...И тука има един кашелот за панделата,ама...

7

1

преди 5 години

Айде сега импийчмънт на *** Тръмп, че ако остане ще направи някоя беля!

6

Анонимен

преди 5 години

"Моята собствена слабост и сляпа лоялност към този човек ме накараха да избера пътя на тъмнината пред този на светлината-----------То не бе адвокат, то бе цял поет!

5

Обяснитор

преди 5 години

Да обясня пак: Какво си мислят, казват, твърдят прокурорите НЕ Е ПРИСЪДА. Присъди издава само Съд! А в съда се изслушват и равноправно и адвокатите на Тръмп.Защо да не е причината, да не се нарани Мелания, запазване на семейството и спокойствие от медиите. 130 000 долара за Тръмп са нищо.Няма да излезе заек от това храстче. Само медийна пушилка, както от две години насам.

4

Анонимен

преди 5 години

До ШерлокТръмп има много адвокати и всеки е с определена насоченост. Тръмп не може да е постоянна всъзка с тях. Те си вършат работата, а по-късно Тръмп им осребрява разходите, след като му представят за какво са ги извършили.. Осребрява им ги от собствени пари. А на Коен работа му е била да се грижи за реномето на Тръмп. Какво не ти е ясно?

3

Шерлок

преди 5 години

Значи, какво излиза - този на своя глава вади от джоба си пари да прикрие шефа си. Американците съвсем ги взеха за мезе. Нашите зулуси, (известни още като съдии) има много още да учат...

2

Вярната Гледна Точка

преди 5 години

До#1Не ги ли повтаряте тези мокри сънища вжедневно' от първия ден, след избирането на Тръмп? И сега пак ???За смях станахте.:)След като Мюлър не може да изрови руска връзка(за което бе назначен противозаконно) ви подхвърля некви порно илюзии само. Лапайте!:)

1

Гледна точка

преди 5 години

Trump скоро ще го последва!