35

Анонимен

преди 5 години

А дали този атентат не е"активно мероприятие "за овладяване ситуацията с протестите ?!Страха има много лица и измерения.... Знаели са го, но не го пипнали.Защо?

34

ники

преди 5 години

Силовия подход винаги действа, само че ще ревнат разни организации...

33

Анонимен

преди 5 години

типичен французин, но важното е че не са му нарушени правата.

32

Анонимен

преди 5 години

2 поколение на социалки, и по цял ден се чудят каква щуротия да направят, хора без работа, без интереси, циврещи е получаващи всичко на готово

31

Анонимен

преди 5 години

Гетата са развъдник за г.***, това е ясно на всички, но нищо не се прави по въпроса.

30

Дачо

преди 5 години

Франция се прави че арабите не съществуват но ако тези хора свикнат да получават пари без да работят проблема не се решава а само се отлага и става още по-голям. Същото важи и за нашите роми.

29

1

преди 5 години

Не мога да разбера какво нахалство е да си роден и живееш в тази държава, а да убиваш тези, които ти дават хляб! Да си ходи в скапаната държава и там да правораздава! *** евроуправленци ги довлякоха, а сега не можеш ги изгони!

28

-|-

преди 5 години

Ами няма как да интегрираш хора, които не желаят да се интегрират. После сме били нацисти и мракобесници, като предприемем драстични мерки.Очевидно не става и туйто в онуйто и душата в рая.

27

Бончо

преди 5 години

За богатите хора човешкия живот не струва и 5 стотинки. Те искат само да ви продадат айфон за 1000 $ с който да си играете шарени игрички и да забравите в каква *** живеете.

26

Второ поколение

преди 5 години

французин, Шериф Шефкет и братята му чакат вашите деца - български емигранти, за да ги порнат с ножовете си

25

Българина

преди 5 години

Европа се гетоизира. Както и ние, до 89 думата гето я чувахме само по телевизията. Америка ни го донесе това както и все хубави неща като военни бази,***зация и ислями зация, енергийна зависимост от турция.

24

Анонимен

преди 5 години

Въоръжен с нож и пистолет тоя момък преодолял четирима военни от спец отряд.Направо Рамбо.Те франсетата го знаели.Имало още десетки хиляди като него.Направо са жалки.Толерастите отново ще пеят"Не на страха" и ще продължават да толерират диваците.Фактът ,че вече не наричали "Коледен"пазарът няма да ги спаси от терор.

23

бай ПЕТКО

преди 5 години

Медиите писаха, че се барикадирал, тежко въоръжен, еди къде си. Като са знаели къде е защо не са го заловили, или крият истината ...

22

Анонимен

преди 5 години

Границите са затова, а не като на Черен петък да се юрват и да грабят. Има все още шанс за, Европа, дано, ама надали!

21

Анонимен

преди 5 години

Ерата Меркел, нема що. Продуктово позициониране.

20

Чичо Митко

преди 5 години

Чака го една десетилетка (ако оцелее) в Куантанемо Бей! Сега без много шум ще праснат няколко ислямци и ще се реваншират!

19

Анонимен

преди 5 години

Не може да слагате всички мюсюлмани под общо знаменател, това и расисткооИи за сведение не съм трети пол!

18

Шериат за Франция

преди 5 години

Шериат за Франция. !!! Да вкараме неверниците в правата вяра !!!

17

Анонимен

преди 5 години

На обичам да лупам бели французойки !!! Като се изнервя да резна 2-3 зелки на неверници !!! Както повелява шериата !!!

16

Бойко Вожда

преди 5 години

Бойко Вожда 12 Декември 2018, 23:53 видехте ли бе какво е на запад? свето се тресе вие искате западни заплати неблагодарници язе ви построих остров на стабилност сиреч съм пич а вие материал загубен не ми целувате ръка затова ви дигам данъците, водата,гражданската да си налягате парцалите и да стоите тука Виж Бареков замалко с тая заплата от 15 улядо евро щеше да го думнат горкия айде лека от мен че ме викат да играм белот ай