10

Българин

преди 5 години

Отговорете ми на един въпрос : Защо скоростта на "бойковата магистрала построена от "неговите строители" , е ограничена на 90 ? "Магистралата" и сега се само контролира от КАТ, събират пари за други "магистрали".

9

do5 от стар строител

преди 5 години

Пътищата правени през соца са много покачествени,защото тогава имаше контрол.Абсурд беше да се приемат такива кръпки като сега.Ха сравнете път правен преди 1989 и сега.Ремонт и на следващата година пак,това е сега.

8

Партиен член

преди 5 години

Тази манифестация трябваше да почва от моста на 4ти километър посока Пловдив. Да паркират камионите върху двете платна за да не се вижда напукания асфалт след поредния ремонт. Пътя там е напукан като паяжина и запълнен с някаква смес, Пък може нарочно да е така направен за да не заспиват водачите.

7

Лимонад

преди 5 години

Да се махнат безумията от бул. Константин Величков! Да се въведе такса - нямам гараж и затова колата стои на улицата! Разширяване на околовръстното, където още не е! Магистрала до Видин! И разширяване на Тракия и Хемус с по още 2 платна!

6

Марин

преди 5 години

Има фирми, които строят некачествено, и фирми които строят качествено. Не може всички да бъдат обвинени: "всички са маскари". Ако някой има документи и факти, че дадена фирма е нарушила Закона, и направила е некачествен ремонт или строеж - следва да уведоми комисията за строителен надзор, М-вото и прокуратурата. Твърдението, че ВСИЧКИ строително фирми работят некачествено е обида към българските строители и опит за създаване на проблеми от страна на БСП/ Кулнила и Элена/.

5

месара

преди 5 години

А стига бе??? Как стигнахте до този извод? Още малко ще кажете, че ремонтите ги правят приближени фирми на Боеко?! Срама нямате

4

Ха-ха

преди 5 години

Ремонтите не са некачествени, ами нашите строители толкова си могат. Карат още като през соца и нищо ново не се опитват да научат. Убеден съм че в България вече няма жив майстор, който да може да реди павета например.

3

Anonimen

преди 5 години

Открихте топлата вода а за данък кола се чудя за какво плащаме някой по компетентен да отговори

2

Анонимен

преди 5 години

кажете къде да кача снимки да видите как строителна фирма на герб унищожи огромна тревна площ в люлин 3, детска площадка, игрище за футбол и баскетбол, дървета премазани и почупени и всичко е в калище, а асвалта е смазан от багерите. къде е мръсната банска мутра да види какво вършат тия ***???

1

Анонимен

преди 5 години

Е, то не може хем ГЕРБ да краде на поразия от средствата за ремонтите, хем ремонтите да са качествени.