10

Корупция?

преди 5 години

Корупцията е корупция тогава когато е корупция. Престане ли да бъде корупция, това вече не е корупция! Нашата корупция е била, Е! и ще бъде корупция!

9

Въпрос без отговор

преди 5 години

През март СГС изпрати запитване до съда на ЕС относно доколко гражданската конфискация в България отговаря на международното законодателство. Какво стана с отговора?

8

Обективен

преди 5 години

До: бай Иван от 7 коментар"Добре,че Бойко забрани тая престъпна практика,при която парламент,лобизъм и бандитски приватизатори се омешаха"**********************************Ти нормален ли си бе? На Тиквата все друг му е виновен, все които са управлявали преди него, а?А не се ли замисляш, че нито един политик не е влязъл в затвора, през 9 годишното управление на Вожда ти???80% от управляващите са кадри на БКП/ДС и неслучайно народът е казал:"Със стари ***, нов бардак НЕ се прави"

7

бай Иван

преди 5 години

Цялата съдебна система е смачкана от червеният валяк на БСП.Откакто започна бандитската приватизация,журналистите постоянно пишеха за "източване", разбирай кражба на държавно имущество за милиони от бандити.Управляващи от предходни правителства си затваряха очите,защото самите те са организаторите на престъпни групи.Депутати в борда на директорите???Добре,че Бойко забрани тая престъпна практика,при която парламент,лобизъм и бандитски приватизатори се омешаха.Резултат мафиозо!

6

...........

преди 5 години

Приеха спешни мерки в Закона за корупцията.....да се смея ли да плача ли,не ишаллах ще кажа.

5

Надзирател

преди 5 години

Какви "спешни мерки в закона" бе, *** долни, та нали самите вие сте корумпирани! Няма как да работите срещу себе си, защото трябва да влезете в затвора!

4

Анонимен

преди 5 години

Гранична полиция си взима рушвета още на влизане в България, като не ти връща ресто две евро, това ако не е рушвет какво е ? Кого от кой ще пазите. Изгнил ви е начина на мислене.

3

Анонимен

преди 5 години

А хотела му в с. Горска поляна? За него не знаете нали?

2

Анонимен

преди 5 години

А гръцката вила на Плевелиев , какъв срок на давност има ?

1

Анонимен

преди 5 години

Браво! Още и още права на органите да гърбят безконтролно всеки, посочен от управляващите, български гражданин!