9

Анонимен

преди 5 години

Прекалено малки дози DNP.

8

дядо от село

преди 5 години

Само да вметна ,че бавен метаболизъм означава дълъг живот..Стига да не се ошишавее много..

7

смутен от смутита

преди 5 години

Оттук нататък на закуска вместо да дращим по смартфона за фейсфръц , включваме на калкулатор и смятаме закуската вмествали се в тия 30/30/40 .

6

Анонимен

преди 5 години

Поредните глупости.

5

Аха

преди 5 години

Е ти не знаеш кое е полезен въглехидрат ли? В детската градина се учи песничката - зеленчуци, който не яде...прибави плодове и евентуално нещо пълнозърнесто и си готов с полезните въглехидрати. А тия "диети" само мазно и протеини и махане на въглехидратите, които някои ги прилагат са пълна тъпня, абсолютно противопоказни. Ама те махат шоколади, пасти, торти и т.н. и си викат - брей, вярно действала диетата без въглехидрати :)

4

Анонимен

преди 5 години

Боко кажа да ядете Фафли с палмово масло и да не се оплаквате.

3

ognyanz

преди 5 години

Вместо да напишат кои храни препоръчват на закуска и кои - не, писали "въглехидрати, мазнини, протеини". Може ли човек да отиде в магазина и да попита: "Къде са ви въглехидратите", например.

2

Ставрю

преди 5 години

Друга статия казва колко е вредна закуската или храненето преди 11 часа

1

Пешо Мъката

преди 5 години

... С тия ГМО *** , с които се храним ... мръсотията , която дишаме ... "Химикълтрейлса" , с които почти постоянно ни "обгазяват" ... Особено над големите градове !!! ... А тия неща ... включвате ли ги ... когато говорите за ... МЕТАБОЛИЗМА ?!?!