47

вярващ християнин

преди 5 години

В същото време се опитват да приемат противоконституционен закон за ограничаване на религиозните свободи. Някой има ли представа и информация ? Центърът на софия беше блокиран от протести на вярващи от различни вероизповедания по обед в последните 5-6 недели ? Имаше само 1 репортаж по БТВ само... ЕС обаче наблюдава поведението на нашите драги парламентаристи*

46

Чистач

преди 5 години

Хи,хи! Герберите "заключиха" касичките на БСП - Ветко и Баневи ! Сега *** вият на умряло!!! Най-големите контрабандисти и комунистически *** почнаха да влизат в арестите и 100-годишната партийка се тресе,пъпки им излизат ,другарката Нинова е с несвойствена изкуствена усмивка,посърнала е другарката. Визията за България се оказа лозунг дори за последните комунисти в България. Изпитваме чак съжаление като им гледам имиджа.

45

Anonimen

преди 5 години

Като наближат избори почват да раздават ама само на някой я взимайте по 600 лева заплата да ви видим как ще живеете

44

БАБА КУНА

преди 5 години

ПРЕДКОЛЕДНИ ПАРИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА МАФИЯТА ГЕРБ !!!

43

Анонимен

преди 5 години

Е сега вече е ясно защо техниката на пътищарите беше по Цариградско. За едни пари ставаше дума, от бюджета, защото от ЕС няма да ги получат...

42

ха ха ха

преди 5 години

А за мрънкащия джендерал деса радев нещо ? А даа , нсо за рокли ......

41

Анонимен

преди 5 години

Ако правителството прави нещо - мрънка се, ако правителството не направи нищо, пак се мрънка, угодия нямат тия българи бре!!!

40

БРАВО НА ГЕРБ!

преди 5 години

ТАКА СЕ ПРАВИ НА КРАЯ НА ГОДИНАТА ----ДОБРИТЕ ПОЛУЧАВАТ БОНУСИ!ТАКА Е ПО ВСИЧКИ БЕЛИ ДЪРЖАВИ!ЕТО ---ТАКА СЕ ПРАВИ ДЪРЖАВА!!!!!

39

до 48

преди 5 години

Еми направи една чаша, бе тарикат. Да видим как ще се продава.

38

Анонимен

преди 5 години

При 1.8 млн. пенсионери , 0.8 млн на ТЕЛК, 0.8 млн ромове, 1.2 млн държавни служители, 1.0 млн. деца, 0.6 млн безработни, мигранти, затворници все хора които викат дай , а не дават нищо и т.н. и т.н. стига хвърлайте прах в очите на хората и лъжи пари няма и няма от къде да дойда. Единствените свежи пари идват по европрограми и от емигрантите ,които се открадват на 80%. Стига лъжи и измислици България отдавна е в банкрут пари се изкарват когато произведеш една чаша например и платиш данъка

37

Анонимен

преди 5 години

Столкова много пари за магистрали чудеса щях да направя.

36

Анонимен

преди 5 години

Тая магистрала Хемус още ли я правят? На 40 години съм и още я правят. 113 МИЛИОНА ЛЕВА. Б***хти, със злато ли я правите тая ШИБ***Ана Магистрала, бе?

35

Fool

преди 5 години

До Анонимен 40:Супер е да има допълнителни пари да, ама не по този начин. Всяка година се залага дефицит, който накрая се оказва последното тримесечие че е излишък, който за да се спази бюджета бива изхарчен по коледа. Всяко едно правителството посшедните 10г го прави това. Най-лошото е, че като са така раздадени парите като непредвидени разходи (от излишък) никой не следи къде отиват. За жалост много често, те отиват в забвение.

34

Анонимен

преди 5 години

Почти всички които познавам на 26 27 30 и тнт са безраоботни а има и докторанти и тнт но никъде не им дават 2000 3000 заплата а им предлагат 500 800 нето кои ще ви работи за тия заплатаи и затова всички емигрират а администрацията само бонуси си раздават оставка скоро ще е оставката

33

Анонимен

преди 5 години

Масово млади доста далече от 30 тата си години са масово безработни въпреки ,че имат степени от университети но никъде не им дават заплата над 1500 2000 лв чисто и стоят безработни и се принуждават да емигрират а тия си раздават само бонуси.Кога ще вдигнат минималната заплата на ниво Гърция и Швейцария явно скоро няма да е.Скоро ще има оставка на тиквата и тиквата като подаде оставка повече няма да спечели избори.

32

Анонимен

преди 5 години

Цъфнал герб,цъфнал герб...ама изотзад под гърба!Хахаха!Имам чувството,че в боковата "партия" членуват само дюебили и пиздюхи!

31

Анонимен

преди 5 години

Защо мрънкате? Дано политиците да спзават обещанията си. И наистина са нужни пари. Парите трябва да отидат за добри и здрави пътища, за здрави дърцавни и социални сгради, добре и хубаво ще е и църковните православни храмове и манастири да получат Държавни пари ( някои с право ще попитат: хубаво, Държавни пари, а БПЦ няма ли да даде и тя пари за църквите и манаститите?) за построяване на нови, и за възстановяване и подръжка.

30

Винету

преди 5 години

До 32. Хи-хи-хи, усещам само завист, злоба и безсилие. Жалък червен пар.цал.

29

БСП са гад.ини

преди 5 години

До 27. Нямам нямааа, няма да стане тази. Защото червената хунта няма да дойде на власт. А от зловещите ти закани става ясно какви из.роди са ***, които избиваха без съд след 9.9.

28

анонимен

преди 5 години

Понеже винаги правят бюджет с "излишък" за джоб парасъ,сега измислика да го оповестят публично-.Къде-сещай се сам.За пътища,естествено щото там всичко е смазано идеално за гепене...