101

Я се загледай!

преди 5 години

Аз като се загледам в тази снимка виждам наркомани виж ги какви типове са само !

100

Новото е успех!

преди 5 години

Пичове за това няма напредък у нашата държава това не може онова не може това не става онова не става тия са такива ами фак офф бате ако не се учим и не пробваме нова система да има нещо ново се ни е страх от новото ня какво да ни е страх преживели сме Турци Руснаци Американци са и ГЕРБ ги преживяваме за такситата какво да кажа нагли ама нагли избират ги с конкурс !!!!

99

до АЗ

преди 5 години

Тук , бус-лентата е разрешена за таксита и мотори, но винаги е свободна ,защото навлизането в нея се санкционира чрез камери , няма нужда да минаава патрулката да размита наглярите.

98

У бре

преди 5 години

Красавците ми те!Искат някой законово да им направи тарифи според коледните им желания!Хубаво го каза един - да си направят и 10 лв километъра,кой ги спира?Никой няма да си изгори чергата с тези наглеци,защото това е път към слизане от власт!

97

АЗ

преди 5 години

Не съм съгласна с искането за бус лентата. Там е за превозни средства, които превозват много пътници. Лентите са за да се стимулира ползването на ГТ както е навсякъде по нормалния свят.

96

Бай Петко

преди 5 години

един от сниманите вози болни от александровска на лев и 20 километъра и 5 лева на минута престой. и него ли да го жалим?

95

Бай Петко

преди 5 години

на тоя на трета снимка бас барабана му е 400 еврака, без кожите. да го жалим ли?

94

Андрейчо

преди 5 години

И тия цени са високи! Не им ли стига акъла,че ако повишат цените хората просто ще ги избягват ?! Обирджии!

93

Тинтири Минтири

преди 5 години

Оправете си сайта най-после. Шеста година ви пиша, че в статиите с фотогалерия всяко натискане на стрелка наляво или надясно затрива целия текст, който човек е написал за публикуване. Елементарен фикс да не се пуска събитието с клика на двата бутона в контрола за въвеждане на текст.

92

Царски

преди 5 години

Аз на кофти бакшиш не съм попадал.Може би използвам тази услуга 3-4 пъти в годината, а и съм от дълбоката провинция незнам, но винаги попадам на изключителни чисти таксита с ароматизаторчета и местно радио.На бакшишите им се носи една кофти слава като на тираджиите, които за мен и двете среди не заслужават.

91

стомашно неразположе

преди 5 години

Пак ще ви го напиша--да ви с....ра в устите !

90

Пич

преди 5 години

От 2 години използвам само TaxiMe, за да викам таксита. Само малко да ме издразни някой, я ще ми говори на "ти", я ще ми пуши, я някаква бясна чалга ще пусне, и директно получава 1 звезда и коментар в приложението. Повече не го виждам. В началото си караха постарому, ама я да видите от 1 година какава промяна има. Тичат да ми отворят вратата. Няма талибани, няма надписани сметки. Значи може.

89

Анонимен

преди 5 години

Прави са за бус-лентата!Тази лента отнема 30% от и без това осеяните с дупки бабуни и спящи полицаи скапани градски пътища!За да се подобри пропускателната способност на един път трябва или да е по-широк, или да се вдигне скоростта на движение.Също като при тока!

88

Анонимен

преди 5 години

От 5 таксита най-много едно да става. Като се научат на хигиена и поддръжка, тогава да искат повече пари.

87

Анонимен

преди 5 години

Тази Нинова не разбра ли че с таксиджии властта не мой се бутна.Навремето нали така искахте да бутнете Костов?

86

Анонимен

преди 5 години

СК - СуперШанс извозват много добре на сносна тарифа.

85

шофьор

преди 5 години

Всички плащаме пътен данък. Какво е това бус лента?Ако пуснат такситата, поне другите ленти ще се освободят.

84

Анонимен

преди 5 години

На външен вид го докарват на социално слаби или на просяци, изпълнете им условията на хората, че чак жал ми стана да ги гледам

83

Анонимен

преди 5 години

За качеството на услугата и тия тарифи са високи.

82

Анонимен

преди 5 години

Като искат по-високи такси да се научат да се къпят, да си чистят колите и да не пушат в тях, че има страшни плъхове