29

ФАКТ

преди 5 години

До кога ще има кражби и престъпления,а няма нито един осъден????? Това не е ДЪРЖАВА !!!! Всички,които ОГРАБИХА България в Затвора!!!! И децата ЗНАЯТ за ограбването на народа,а НЯМА ОСЪДЕНИ !!!! Срам и ПОЗОР!!! Целта на БКП -БСП е била да забогатеят на гърба на НАРОДА!!!Което сега е факт!!!!

28

Народ

преди 5 години

Ние знаем,че този човек е за затвора!!! ОБАЧЕ кога ????? Прокуратурата да си свърши работата най-после !!!! И не само той,а ВСИЧКИ,които ОКРАДОХА България след 1989-година !!!!!

27

сминдух енд чесън

преди 5 години

Този е дълъг ,може и да избяга ,защо го не заключихте в ареста преди ремонта на Цецка.

26

бай х

преди 5 години

Какво стана с ония диск с банковите сметки / на наши айдуци / от Швейцария дето баба Меркел го прати ?......... безследно изчезна

25

аник

преди 5 години

Поредния фишек! Обвиняват го още като беше министър. Сега отново.Просто се чудя колко богата е била България.Тук всеки краде с милиони и досега няма присъда поне за един. Иванчева с нейните 70000 или там някъде направо е за смях но сигурно ще я осъдят.Ще бъде пример за това как трябва да крадеш за де не те съдят с милиони а не хиляди. Смешници.Дали изобщо някой им вярва че ще има наказани /осъдени/

24

ХМ....

преди 5 години

ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ ВСЕ ОБВИНЯВАТ ОВЧАРОВ И ВСЕ НЕМОГАТ С НИЩО ДА ДОКАЖАТ ЧЕ Е ВИНОВЕН - СЕГА ПАК КОЙ ЗНАЕ КОЛКО НОВИ ДОКУМЕНТИ СА ИЗМИСЛИЛИ ТОВА ГЕРБ МНОГО ГО УМЕЯТ - КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ АКО ВЛАСТА СЕ СМЕНИ ЗАЩОТО ТОЛКОВА МНОГО НАРУШЕНИЯ ЧУВАМ ЧЕ ИМАТ....

23

Анонимен

преди 5 години

Абе какво става тука - оня изпрал 1 млрд., друг гепил 24 млн., трети ощетил с 120 млн., КТБ - 4.5 млрд. и все не свършва! Значи бая трябва да е богата тая държава всеки да щипе милиони и да няма край!

22

Анонимен

преди 5 години

Не и Р.Овч. - човека е чист като планински извор.

21

Анонимен

преди 5 години

Защо въобще си правят труда да повдигат обвинения? Накрая пак ще излезе невинен! Някой иска и той да смукне от благинките!

20

Гробокопач

преди 5 години

Нящо не са се разбрали с Бойко;))) Нъл Бойча го ползваше като експет;))) А Сър Гей "Гордост на Бълагрия". И каквос ега? Цялото БСП е в ГЕРБ< смао Корнелия - настрана и "г-жа Лъжа";)))

19

Анонимен

преди 5 години

Чист като Бисеров,Баневи и всичката *** ,която за опоскана държавица е огромна маса

18

Валентин

преди 5 години

Мисля, че за ремонта на Графа, който също струва 24 млн, има доста по-ясни злоупотреби. Ще доживеем ли и Фандъка да го разследват?

17

шепот

преди 5 години

E, каза се за позорния договорс американските централи,но чак сегаи никой нищо.Договрът е вързан с при-ходите на всеки от нас,независимо далиподават ток.А клетата Иванчева, щоточува народа и спира усвояване -мор.Няма държава ,но по този индекснебива да плащаме данъци.

16

лов

преди 5 години

а кога ще подведът под отговорност Костов, Паси и другите "демократи", източили милярди?

15

бай х

преди 5 години

требе ревизия на сметки и имущество на цялата му фамилия и конфискуване на всичко за което не може да докаже произхода на парите ... все са невинни р овч , масларова, мургина , хр бисеров .... и още хиляди големи айдуци в държавата

14

Анонимен

преди 5 години

Поредната халосна пушилка от която в края на краищата резултата ще е кръгла 0!

13

Психодиспансер

преди 5 години

Този е страшна хиена. Енергетиката пропищя от него, сол тестис на Алекперов и всичкото '' работническо- селски '' бандит. Представител на ''държавата'' и златната и акция в Лукойл при товарищ Барисов (виден десен политик и международник). Омазани са до фонтанелата в екскременти. Когато и да го осъ7дят, ще е късно и малко !

12

The one

преди 5 години

От кога сам те набелязал,крадецо на мечти,голем *** е тоя

11

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

10

Анонимен

преди 5 години

От завряния зет се почва и ще стигнете до всички! Но почнете ли от него трябва в някой друг съд, един бивш главен прокурор си каза как да го осъдя като шефът на един съд му е най-големият фен.