228

Вангу

преди 5 години

Гръмнете го тоа Пирушенко и всичко е ок.

227

Те ти го ансверо

преди 5 години

До Питам 244две са разликите: 1- двете говорят английски и 2- само едната руски.

226

Питам

преди 5 години

До аз 233 Каква е разликата между американска и руска *** ?

225

ПП се осхрати

преди 5 години

гледахме дирекното обръщение на Президент Брокененко към Президент Путин, излъчено по таливизеро. Там Пютьро Пюткорешетков седнал до едно русо и красиво момиче се наведе към камерата сякаш руския прзидент е в теливизионната камера и изрече каквото изрече. Тоя изобщо нормален ли е? Или само е пийнато дрогиран. Лудите могат да говорят на хралупка в дървото и в на окото на обектива мислеки че там се скътало пиленцето или човека, респективно.Америка си направи най-голямия бъзик с украинеца.

224

12

преди 5 години

Време е май някой да плени Руски кораб или самолет ...Тия от добро не разбират! Неможе да си развяват ядрените оръжия и да плашат с унищожение Европа и постоянно с малки агресивни стъпчици да се мъчат да рекитират малките държави. Това е феодално поведение, а тези дето възхваляват Русия са васали!Да се дразни Европа е най-*** нещо което Путин е успял да измисли. Всички най-жестоки войниса тръгнали от Европа. От хилядолетия Европейците са калени във войни - все едно да дразниш заспал лъв!

223

БГ

преди 5 години

ТОВА КОЕТО ГО ВЪРШИ ПОРОШЕНКО ЯВНО ЧЕ ТОЙ СЕ НАДЯВА НА САЩ ЕС И НАТО НО ТЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ КЪСНО ЧЕ ТОВА СА ФАШИСТИ И ГЛЕДАТ ДА СЕ ИСПОЛЗВАТ ВСЯКА ВЪЗМОЖНОСТ РУСИЯ ДА ИМ ОБЯВИ ВОЙНА ДА СЕ ГОВОРИ НАИСТИНА ЧЕ ПУТИН АГРЕСОР ПУТИН МУ ОТГОВРИ ПРЕД МЕДИИТЕ НЯМА ДА МУ ПОМАГАМ ЗА ИЗБОРИТЕ КОИТО Е ВЛЯЗЪЛ ФРОНТАЛНО С РУСИЯ В КОНФЛИКТ СА ЗАГУБИЛИ НАЙ ИЗВЕСТНИТЕ В СВЕТА ПЪЛКОВОДЙИ КАМО ЛИ ТОЯ АЛКОХОЛИК И ПРОДАЖНИК ВАЙСАЛ НА САЩ

222

некъфф

преди 5 години

Тоя е рекъл да направи войната с Русия ,защото го ръчкат хамерикамските ми приятели ...те това искат те..да не участват пряко във война с Русия а, да си имат пушечно месо като тия будали от Украйна... И кой ще страда като се избиват братски народи ....Хамериканците ли....те ще гледат сеира който създават и ще си поркат скоча...Гуулеми балъци ще се окажат това Украинците...

221

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха, имеет си хас, Русия да повтори грешката си от 1850 година когато заради ключовете на православната църква в Ерусалим обявява война на Турция защото султана ги дал на вселенския патриарх вместо да ги даде на руския. Резултатът е плачевен за Русия загубата на войната и целия черноморски флот. Сега отново има църковен повод учредителния събор на украинската патриаршия и отново Русия ще се набута между шамарите на великите сили.

220

Леле

преди 5 години

Тоя не е добре с акъла си чудя се как му се връзва армията.Как не са го думнали с коняк менте.

219

Анонимен

преди 5 години

Леле потрошенко е жив ли бре :D

218

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 235"А напротив, точно шега е, защото при война руснаците ще те прегазят за 20 минути бе Потрошенко."Предоверяваш се на Российската Фейкдерация. Украйна се готви за руско нападение в края на тази седмица тъй-като на 15 декември ще има учредителен църковен събор в Киев на новообразуващата се правосладна украинска църква. Това е краят на всички илюзии Москва да си върне обратно Украйна. Предполагам че путинските стратези ще искат да осуетят този църковен събор по всякакъв начин.

217

Анонимен

преди 5 години

А напротив, точно шега е, защото при война руснаците ще те прегазят за 20 минути бе Потрошенко.

216

Анонимен

преди 5 години

Само това остава и украинския куфар да е на гърба на германците, но кога ли и на тях ще им писне...

215

аз

преди 5 години

*** американска ***

214

Порошенко

преди 5 години

Изгубих е цялата си бойна флотилия - 3 кораб чета и 24 моряци..

213

Анонимен

преди 5 години

Уж живеем във века на супер развити комуникации, а тия руснаци са много изостанали, вижте какво се получава : Русия нападнала Украйна, страните са във открита война, но в Русия никой не знае за това, дори президента Путин

212

99

преди 5 години

Не, Yoan, съвсем не са като децата. Артистичният патос в заявленията на Потрошенко е информационно прикритие на наглото и откровено ограбване на украинския народ. Разбира се не искам да кажа, че едрият собственик на фабрики (рошен), заводи и параходи само прибира. Не. Той е бащица и се грижи за обедняващият с бързи темпове украински народ. Ето например вчера в Киев бяха открити и заработиха пунктове за изхранване на гладуващите пенсионери. Но топлата храна ги спасява от студа само за минути.

211

Анонимен

преди 5 години

ПОРОШЕНКО се обажда на Путин: "Ей страхливец, обявихме ви война, идвайте да се бие ме, ще ви скъсваме, победа будет за нами!"Путин отговаря:"Колега, нямаме никакво намерение да участваме във, вашата предизборна кампания"

210

Yoan

преди 5 години

"Господин Путин, това е агресия. Господин Путин, това е война. Това не е шега, не е инцидент, не е криза", заявява Порошенко. Да умреш от смях! Като децата : "Айде да бием! Ти защо не искаш да се биеш, а? :) :)

209

Актуален виц

преди 5 години

Един Украине бил в кома 4 години, събудил се и пита брат си какво ново се е случило, а брат му разказва : Започнахме мащабна война с Русия, загубихме Крим, Донбас, Азовско море, цялата си авиация, 6000 войници, много военна техника.. " Другия пита :А какви са загубите на врага, тоест на руснаците?Брат му отговаря :Абе тия страхливци още не са се озовали на поканата за война..