20

Анонимен

преди 5 години

Безхаберието не е само в болниците.На всички нива е така.Българинът не е качествен човек.Да не говорим,че в България остана само утайката.Идващите от чужбина го виждаме и действителността е все по гротескна.Живеещите в България са,като прокълнати.

19

до Анархист

преди 5 години

Ти тази дума само си я чувал ***!Никакъв анархист не си - чист комунист!Светилата на медицината на запад - не са станали такива - защото са живели в комуна!Как се не свършихте тошовите огризки с тромавите опити - да излъжете някого ?!!! Затова сигурно щерката на тошо се лекуваше в Париж ... затова и всичките ти "другари" и тогава и сега - предпочитат да се лекуват в Швейцария , Германия и Щатите!Анархист ... никакъв анархист не си!Чист ***

18

Анонимен

преди 5 години

КАМЕРИ ДА СЕ СЛОЖАТ ВЪВ ВСЯКА БОЛНИЦА , ВЪВ ВСЯКО ОТДЕЛЕНИЕ И ОПЕРАЦИОННТА! СТИГА С ТОЯ ЛЕКАРСКИ ГЕНОЦИД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо е толкова трудно да махнат тая м ъ р л а от болницата. Хора умират през няколко месеца в това отделение, а директорът на болницата говори като неин адвокат. Коя е тази д-р Пашева и по какви причини не е отстранена?

16

Анонимен

преди 5 години

До РЕАЛИСТНе оспорвам казаното от Вас, но..на въпроса Ви...да, може и болницата да е под лупа...и пак да станат лекарски грешки.Ако самите лекари са некадърни, ако ще и проверка на проверката...контрола на контрола да има..те пак ще си грешат.

15

аз-ът

преди 5 години

логично и закономерно. такъв е матряла, включително и лекарите. Без да ги оправдавам, при положение че в Германия вземат 4000 -5000 евра, представете си какво им е нивото на нашите, щом продължават да стоят тука за 800- 1500 лева. Шефовете на отделения може и повече да взмет, не знам. Професионализъм в БГ реално няма. Във всички сфери остават некадърниците и дъртите, дето не им се бяга, евентуално такива с болни родители да гледат и прочие.Замислете се на ден, колко пъти се сблъсквате с такива

14

Анархист

преди 5 години

Причината не е лекарска грешка. Причината е пътят, по който накараха България да върви. Капитализмът води до ускорен растеж, който обаче е фиктивен. Той не води до качествени изменения. Затова днес голяма част от населението отчита по-лошо качеството на живота, въпреки че ежедневно го заливат с розови статистики под формата на растящи числа. Кого го бърка, че днес взима няколко цифри повече, при положение, че няма достъп до здравеопазване, а в магазина купува "сирене" от растителни мазнини

13

Анонимен

преди 5 години

Всяко раждане си е рискова операция.

12

РЕАЛИСТ

преди 5 години

НА ПОСЛЕДЪК МАЙ НЯМА ПОКОЙНИК КОЙТО ДА НЕ Е ПОЧИНАЛ ОТ ЛЕКАРСКА ГРЕШКА В ТАЗИ ДЪРЖАВА.НЕ БИВА ДАСЕ НАГНЕТЯВА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ И НАПРЕЖЕНИЕ ОТ НЕГРАМОТНИ ЖУРНАЛИСТИ.ЛЕКАРИТЕ НЕ СА ГОСПОД,КОЛКОТО И ГОЛЕМИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ДА СА.МОЖЕ ЛИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ДА СИ ПОМИСЛИ,ЧЕ СЛЕД КАТО ЛЕКАРКАТА И БОЛНИЦАТА СА ПОД ЛУПА ОТ ЛЯТТО,НЯКОЙ НЯМА ДА СИ СВЪРШИ ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА...БЪДЕТЕ РЕАЛИСТИ!

11

софиянец

преди 5 години

До Анонименабе червен мамулми нали сегашните капиталисти са довчерашните комунисти дерибеи.Обърнаха палачинката щото с убийства и кражби над цял народ натрупаха несметни милиарди.И искат сега да си ги папкат.А червените им перачи са диви и крадливи като комунистите.Всички по върховете са били ***.Бат Бойко и банда .За БСП-гарантирани милионери.банда червени.Просто си връткат кокала на смени.А ти си *** както те нарича червения ви професор.Стига комунистическа пропаганда.Гнус.

10

Анонимен

преди 5 години

Хората понякога умират, не знам дали на някого е известен този факт! И да раждането не се получава на всеки и винаги крие риск. Не се размоножавайте и ще ви е спокойно.............

9

До Митев

преди 5 години

яж продукти на метаболизма, скот такъв

8

Митев

преди 5 години

До *** Че ли си тази Хипократова клетва? Май наистина си.........***.

7

Митев

преди 5 години

Като сме убийци бягайте при баячки и врачки. Лекувайте се по съветите на Мермерски и други шарлатани.

6

ПолуИдиот

преди 5 години

Ами май единственото решение е саморазправа. При неработеща съдебна система....А здравна май изобщо нямаме, имаме разни търгаши по болниците... Не ми напомняйте за Хипократовата клетва, че ... Лекари които я спазват са единици, а и те са притиснати от системата...

5

Митко

преди 5 години

Хайде, който няма диплома по медицина, да не коментира много. Всички големи разбирачи се извъдихте. Няма яснота какво е станало. Това е едната страна на историята.

4

Анонимен

преди 5 години

Убийци със имунитет

3

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНомер две,това си е див и варварски капиталистически геноцид,за който ни учеха някога в училище,че империализмът е световно зло,а капиталистите,в ламтежа си за пари, съсипват човешки съдби,но ние се подсмивахме, и не вярвахме, помамени от лъскавите играчки в Корекома..Сега май се оказва, че всичко, на което са ни учили е вярно, а!?

2

Анонимен

преди 5 години

Комунистическият геноцид продължава с пълна сила

1

Анонимен

преди 5 години

Гарван -гарвану око не вади!Белите престилки безнаказано убиват хора.