7

Най-моного

преди 5 години

да изкарат някой вирус на повърхността, който да ни такова мамата на всичките.

6

Анонимен

преди 5 години

До Опалянака!ще излезе че нефта е възобновяем ресурс ?!-нефта, това са всички измрели животни, организми, растения през милионите години назад, подложени на огромно налягане в земните недра и така да се каже - "ферментирали" в това, което наричаме "нефт".да, възобновяемо е ... ама след милиони годин, като умреш - от теб ше стане нефт и "братушките" ше те продават на европа

5

Анонимен

преди 5 години

Копайте... Кой знае какви бактерии ще извадите ... Някои ще се окажат патогенни и чао... Любопитството е погубило котката... глупостта -човечеството.

4

Kola borehole

преди 5 години

Това за дупката е абс. вярно! Проверете в нета. Копано е 19год( от24.05.1970-1989г), и се казва п-в Кола на север до С Петербург,през' 95та е прекратен проекта 12262метра. Има опити в САЩ да копаят дъното на океана-спрян, в Бавария има ок 9 км дупка, но скоро изкопаха една към12км в Катар. Сигурно е, че темп е висока над 200гр и има бактерии. Има много за четене, който не знае англииски, да чете на руски, но найстина знаем отн. малко за недрата и океаните

3

Анонимен

преди 5 години

До ИСТИНАТА Е, ЧЕ:Истината е, че вярваш на руски конспиративни теоритици.Съшо така, пробите са няколко км дълбочина, не "земни недра" тоест не в разтопените скали.

2

Анонимен

преди 5 години

ТОВА СА ЛЪЖИ РАЗПРОСТРАНЯВАНИ ОТ КОМУНИСТИТЕ С ЦЕЛ

1

ИСТИНАТА Е, ЧЕ:

преди 5 години

Никой не може да пробие в земните недра. Най-голямата дълбочина, която човек е издълбавал някога е дупка 13 километра. Тези глупости, че има бактерии на такава дълбочина са, за да се лансира безумната идея отхвърлена многократно от учени, но пробутвана активно през последните 150 години в политическите среди, че нефетеното гориво е утаячен слой от умрели микроорганизими или животни. Това го прави "черното злато", защото така се брандира като изчерпващ се и цената му се вдига.