17

Потребител

преди 5 години

Пих с цел отслабване преди година чай от *** на Йохимбе. По-гаден вкус през живота си не съм вкусвал. Ефект не усетих никакъв-нито редуциращ, нито полов.

16

Бана гуси

преди 5 години

Взимайте химия не се занимавайте с тия ***. А и като цяло няма как да мааш баници направени от ТОП продукти и да разчиташ на добавки. Хората в България са прости😂

15

Анонимен

преди 5 години

ЙохиМбин!

14

Анонимен

преди 5 години

Да беше само това. Често има проблем със срока на годност, примеси, дозировка и замърсяване.

13

Истерия

преди 5 години

Само като натиснеш бутона ПОРЪЧАЙ и падаш умрял безвъзвратно! :)Всички тези съставки са забранени и у нас и е въпрос на органите да си свършат работата. Само йохимбина е разрешен у нас и в целия свят с изключение на няколко страни в европа. Ефект от него няма никакъв за нищо.Моето мнение е че всички тия неща трябва да са законни и всеки да си прави сметката. Държавата не е бавачка на непораснали деца.

12

анонимен

преди 5 години

В тая сфера се подвизат много шмекери, най-добре е да се залага на реномирани и проверени марки

11

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли защо се оплакват?Защото са си поръчали,платили изконсумирали и сега си искат парите.Най-обикновени измамници.

10

анонимен

преди 5 години

Откога сибутрамин, орлистат, фентермин са хранителни добавки, когато това са химически лекарствени субстанции?

9

Анонимен

преди 5 години

Ко плашите бе ... bg-mama знае най-добре !

8

Клиент

преди 5 години

Сила бг продава йохимбин, dhea, хормонално заместващи продукти и всякакви НОВИ разработки на ДЕЦА под 18 г!!! Дори им дават точки и отстъпки за следващата покупка.

7

Сила бг

преди 5 години

Сила бг са най големите измамници на пазара, продават фалшивикати през Haya Labs, както и преетикирани добавки където умишлено завишават дозата, която препоръчва производителя. Всичко на промоция при тях е с месец-два до крайния срок на годност!!! Коментарите в сайта се модерират, като лошите и критични не се публикуват. И не на последно място - Сила Бг са единствените, които могат да ти продадат един протеин на 5 различни цени в петте им магазини

6

Анонимен

преди 5 години

Има много ментета, че даже и в аптеките ги продават, като "американската" марка Haya Labs, която я правят Сила БГ. И не само те. Купувайте само доказани марки.

5

Анонимен

преди 5 години

Ако не ти се вдига, отиваш на Лъвов мост и си взимаш един масажист, да ти разтрие половата жлеза. Както се казваше в оня виц "Мехмед я *** натегни човека , че много се е олабил"

4

3

преди 5 години

Пише, че някой си се борил с ерекция два дни. Тоя е медицински феномен ако още има Ку.... . Каквото и да е взимал, веднага да се бори за исключителни дистрибуторски права.

3

Ач

преди 5 години

До Никога не съмЗависи как и кво тренираш и на колко си .А тия препарати горе са за ослабване....

2

бизнес идея

преди 5 години

спешна клиника за предозирали с еректилни средства и препарати. Само в България, страната на балканските старТЪПИ.

1

Никога не съм

преди 5 години

Най добрата тренировка е по естествен начин. И като другите ми викат да взимам хранителни добавки защото те са полезни и че не са вредни за да вдигна маса. Да уе ей сега. Аз химия не взимам. А мойте приятели викат че това не е химия да уе дрънкулки. Нито знаеш колко са слагали в тези хапове нито нищо. На опаковката може да пише еди Ко си ама в хапа може да съдържа вещества които не са написани в съдържанието. Затова по естествен начин си тринирам. Никога не съм употребявал химия и хранителни доб