8

Анонимен

преди 5 години

"Пши атентата пострадаха тримата и 12 са ранени". Ц, ц, ц... Веуико!

7

Бай Иван

преди 5 години

Защо го издирват ,това либерално ли е ,човека си има права ,а демокрацията му ги е осигурила ;) !!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Че нали в Европа нямаше престъпност и все хубави хора бяха борците за световен мир под крилото на Пророка.А този не е терорист, а обикновен убие, ако се разровят сигурно и за изнасилвания го търсят, ама за това си мълчат .

5

Анонимен

преди 5 години

Сами си създадоха тероризма и сами си го преследват,ние само гледаме театър,жалко,че и невинни хора страдат,покрай такива!

4

с краката

преди 5 години

абе с краката ли ги пишете тия статия или само с едната част на мозъка? вижте подзаглавието това нормален български ли е?

3

Коце кмета

преди 5 години

Дреме ми на дедовия за Шериф Шеридън, бял благородник и набожен католик, ревностен съблюдател на закона. Толкова е страшен, че цял град затвориха заради него. Интересно какво ли ще направят заради неговите над 10 милиона клонинга в Европа, които внесоха? Аа, сетих се, ще затворят континента! А политиците трябва да полагат изпит по световна история преди да ги назначават - да знаят примерите на Германия с турците и Македония с албанците.

2

Анонимен

преди 5 години

Вие преди да пишете статия, кафе не пиете ли

1

Циник

преди 5 години

Религията е миролюбива!Сега моля пълната програма - мечета , цветя , червени свещички.... само така ще стреснем и преборим фанатиците!Да мрем горди и щастливи, че имаме политици като Макарон и Мурксул , които ни "обогатиха" със сурогати като Шерифа - роден в арабско гето.Франция вече въведе арабския в училищата ... подготвена е за "новия ислямски ред" в Европа!