7

Joko

преди 5 години

За ингелизите скоро ще дойде ВИДОВ ден !

6

тарикат ингилиз

преди 5 години

Мед и масло им течеше от устите кога лъжеха какво ще стане след брекзита,най-вече Англия щяла да остане само за чисти англичани никакви чужденци вече нямало да ги притесняват..... лъгаха та се скъсаха-- като нашите политици след избори,сега им лъсна почти всичко ,защото ядовете който ще им се струпат на главите заради системата,,най-големи тарикати в целия глобален свят,,тепърва ще ги асимилират...Това не е едно време / разделяй и владей/--повярваха си, че могат да са конкорентно способни на ЕС.

5

То може!

преди 5 години

Ама никой не иска! Основно Германия и Франция нямат интерес от връщане на GB в ЕС. Т е никога не са ги и обичали!

4

Късно е чадо

преди 5 години

Мей разбра , че ЕС само печели от тяхното напускане и сега умира от яд.Добре , че Германия се жертва за ЕС , защото сега щяхме да мизерстваме.

3

Анонимен

преди 5 години

Великите британци усещат как вече са набарали джуджа и им се е зачепатил към задната част, та сега се въртят. От въртене може само по-навътре да влезе джуджа, друго няма да стане...

2

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми Меркел е най-сговорчивата от политиците,винаги,дори и в най-трудни моменти или с трудни личности,не спира диалога и работата си,старае се да намери решение,тя е доста гъвкава.

1

Анонимен

преди 5 години

Ей тия кандърми на "високо" ниво са най-противната част от политиката! Вършат глупости, без да чуват хората, а след това се договарят за подкрепа на разклатената си власт! Я всички вън! Като поканихте света за сметка на обикновените хора, като измисляхте как едни да имат само права, а други само задължения, не ви идваше наум, че ще видите края на рая!