20

Анонимен

преди 5 години

Едва ли, най-вероятно ние няма да доживеем тези промени, нито децата или внуците ни. Причината че онзи период е бил на захлаждане т.е. моретата и океаните са били по-топли и са се охлаждали. Сега тепърва те ще трябва да се затоплят, а това е юного продължителен процес тъй като повърхностните води се смесват с такива от няколко километра дълбочина, това е адски много вода. Та ние още не сме се справили с леда натрупан през последният ледников период.

19

Anonimen

преди 5 години

До 2030 няма да има живи Българи от 99 та ни почнаха макс 10 години кой оцелее

18

Анонимен

преди 5 години

Тоест ще трябва всички да дръпнем лека по лека градовете по навътре към сушата а климата ще е тропически по целия свят мен ми звучи супер ако знаех че дизела води до това щях да го карам три пъти повече.

17

Ха-ха

преди 5 години

До 'Ми добре,к"Значи ще се завърнат мамутите,саблезъбите тигри,пещерните мечки,питекантропите и австралопитеците"Питекантропите вече се завърнаха.....

16

Факт

преди 5 години

До Тъжно иБозайници ВЕЧЕ е имало в края на епохата на динозаврите.

15

Анонимен

преди 5 години

Абе какво затопляне бе? Точно обратното - застудяване ни очаква когато смога закрие слънцето.

14

Тъжно и

преди 5 години

Странно, на никой ли не му прави впечатление неграмотността на автора на статията. Пълно е с глупости... напр. бозайниците са евольоирали заедно с динозаврите, а не след тях... и т.н.

13

'Ми добре,к

преди 5 години

Значи ще се върнат мамутите, саблезъбите тигри, пещерните мечки, питекантропите и австралопитеците...

12

ss do 14

преди 5 години

пич звучиш както ония ненормалник тръмп. Ходи се прегледай !

11

Дон Карнаж

преди 5 години

Наскоро си самоотпуснаха от UN 200 милиарда за борба с климатичните проблеми. Преди седмица казаха че идва края на света буквално. Айде на бас че "учен' не винаги значи "прав" или даже "коректни заключения"На този етап съм убеден че е всяване на страх и ужас. В последно време са станали нахални защото хората започнаха да се съмняват. За пари е. Това не е просто цинизъм. Няма да има покачване на океаните, няма да има перманентна суша или наводнение, група търбуси на върха търсят пари това е

10

Уууу!

преди 5 години

Е ако е 18 метра по-високо нивото на световния океан,то Шумен ще е морската ни столица,а южната беломорска Петрич.Значи от сега трябва да се застрои новото крайбрежие,та да са готови хотелите на първа линия във Варна и Петрич.

9

Jurassic Park

преди 5 години

През 2030 климатът ще бъде като преди 3 млн. години, а през 2040 като преди 4 млн. Повечето видове ще изчезнат и отново ще се развъдят динозаври, а хората ще заживеят в пещери.

8

Анонимен

преди 5 години

Те предрекоха преди 15г че Ню Йорк ще бъде под водата за 10 години, и какво стана ? Всичко е ала бала за да не им спрат финансирането.

7

БОГ ЛУК

преди 5 години

Провалих се

6

бай ганю

преди 5 години

усета ми за реалността ми подсказва че картинката е всъщност доста по зле от колкото учените ни я предоставятневъзможно е за никой вид да се адаптира толкова бързо нито пък растителността най много след 20 год повечето хора ще използват костюмипротив радияция когато излизат на вън а храната ще започне все по синтетична произвеждана в лабораториижалка картина за всичко което предстои да загубим и за обречеността на следващите поколения

5

Ами...

преди 5 години

И кво толкова! Ще се адаптираме. Ще ходим на плаж в... Шотландия. Чудо голямо!

4

Анонимен

преди 5 години

Аман от дрънканици на посредствени специалисти. Всеки идйот иска да се изкаже по темата и да всява страх и ужас. Омръзна ни!

3

Анонимен

преди 5 години

Тези резултати от хвърляне на боб ли ги получихте или от гледане на кафе?

2

Вместо царевица

преди 5 години

ще садим банани и кокос...,голям праз .........б-на е свикнал да живее в сървайвър и това нема да го събори.

1

Анонимен

преди 5 години

Пълни лъжи 70-те и 80-те са плашели с глобално застудяване, после глобално затопляне, сега климатичните промени.