8

Анонимен

преди 5 години

А без тия първо в ЕС после вън да видят ще могат ли да го изнудват да им дава привилегии без задълждния и сега пак се почва напред назад а истината е че им трябва един хубав шут отзад.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Нали, крадеца вика дръжте крадеца! Нашенската уникална простотия и първичност забрави ли я или просто си пишеш ей така на гаргара. За това сме *** а можехме да сме България! Айде наблягай на компотите, компотаджио!

6

Идеалист

преди 5 години

Много пъти писах в този форум: Не плачете на чужд гроб Бивша империя няма как да търпи издвателствата на брюкселски чиновници, страдащи от исшиас, лицемири, *** и зле прикрити кадци. Корупцията тръгва от Брюксел. Колкото до Британия - отдавна всико е санкционирано от САЩ. Колко държави са в Британската общност. Сегашния ЕС е непоносим, за голямо съжаление!

5

РусоРоб

преди 5 години

*** проруски *** ще удавят мъката в лосион за вана, ако англичаните останат в ЕС, вместо да поискат присъединяване към Евразийския съюз :)

4

Анонимен

преди 5 години

Толкова пpocт народ тегне на тоз остров. Удивително как не е потънал!

3

Реалист

преди 5 години

Айде връщайте се, бе. Все ще стигнете до това, но колкото по-рано го разберете, по-добре.

2

Смехурко

преди 5 години

На четвъртия райх валутата струва ...2 стотинки и половина ....

1

Факт!

преди 5 години

Разпадането на четвъртият райх е факт.Нищо не може да спре верижната реакция.Камо ли пък полски и френски емигранти в УК.Германия няма да съществува до 20 години.