22

Unknown

преди 5 години

Да ви е.а и законите.

21

преди 5 години

Е сега включете с Ердоган сделка да спре да съди граничарите ни в замяна на размяна с тоя и в турския затвор ще стане защитник на истанбулската конвенция върл неолиберал и ханъма на име Ферхунде.

20

Браво

преди 5 години

Само се плаче, че имаме отрицател прираст на населението а някой като вземе нещата в свой ръце се вдига олелия до небето !

19

Анонимен

преди 5 години

До Бай ИванА жертвите и потенциалните жертви? Те права имат ли?

18

Анонимен

преди 5 години

Ами пак го пуснете!

17

Анонимен

преди 5 години

Осем години за убийство- -ах-ти правосъдието! Съдията, който го е пуснал да ври в ада, дано!

16

Анонимен

преди 5 години

"Убиец, пуснат предсрочно, насилвал жена. И сега?"Ми сега пак... Тежко ни...Бог да пази от вреда всички!

15

Анонимен

преди 5 години

Феминизма извърши *** революцията. А 80% от "революционерите", които се явяват наши деца, правят поне 1 ОПИТ ЗА САМОУБЙИСТВО. Това се знае и се очаква от феминистките, но въпреки това те продължават. ЗАЩО НЯМА ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ ФЕМИНИСТКИ??? Трябва някой да накара феминистките да си платят за "експеримента". Или по- точно за опита да завземат насилствено властта. Толкова много деца си заминаха заради тях, а още повее НИКОГА няма да имат нормален живот!

14

Анонимен

преди 5 години

От около 20 години насам феминистките изнасилват интелектуално и ментално целия нормален свят, а никой още не е прибрал нито в арест нито в затвор нито една феминистка.Трябва ни мноого сериозна и основна корекция на съдебната система и на законите. Тази работа с феминизма не може да продължава повече. Някой трябва да я спре. Ако не сме ние няма кой.

13

Анонимен

преди 5 години

До ЛелеПитайте онези,наричащи се "Инспектор социална дейност" в Затворите! В 99% от случаите те дават предложения за намаляване на наказанието,УПО и др.подобни гъдели за пандизчиите!Същите тези "инспектори","психолози" са предимно хора със съмнителен морал и поведение,знания и опит в сферата,в която работят и най-малко заради идеята "да ми се разкара от главата",предлагат куци,кьораво и сакато да се освобождава и да им се маха от главата-често и съвсем не без някой кинта де!

12

Леле

преди 5 години

Как може за убийство 8г. И нали знаете че тез типове не се променят. За какво ги пускат. За убийство. Това е крайно да убиеш. Разбирам да откраднеш да свиеш нещо но да убиваш ? Толкова ли са прости тези. Защо убиец който лежи 10г пак излиза не разбирам? Защо го пускате бе. Като знаете че пак ще убива.

11

Бай Иван

преди 5 години

В демокрацията всеки има права ,не може да го съдим ,не е евроатлантическо ;) !!!

10

Реалноста

преди 5 години

Нито знаем за какво убиство е лежал нито при какви обстоятелства станало .Сега дори не знаем дали е виновен или оная го е набедила .Съда да решава .А между времено можем да обесим Таско Ерменков доказан престъпник междо другото

9

бул.гар.и.стан

преди 5 години

Рай за ***! 8г за убиство! Американските пръстъпници само могат да мечтаят за това място.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2 - а така - и съдята ще му е 'виновен' за "нехуманната' присъда - и ще си получи заслуженото!

7

Шахин Уджуз Оруспу

преди 5 години

До НЕбългаринИ аз така си помислих.

6

НЕбългарин

преди 5 години

Без имена значи пак са от нашите

5

Анонимен

преди 5 години

А дали е виновен или оная си измисля след някакво скарване или да не я хванат че си е тазтваряла краката самоволно ? Това е работа на съда да го решава не на трола

4

Анонимен

преди 5 години

Такива гадове заслужават да ги заключиш в килия и после да изхвърлиш ключа без храна и вода поне за седмица!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Живеем в БГ. Тук всичко е възможно.. сега ще лежи годинка , и пак ще го пуснат..