50

Помня

преди 5 години

До до оня 50 63 Най добри бяха гумите Г. Димитровки произведени в София. Неописуем туч. Няма огъвяне. Със спукана гума се прибираш без проблем. А за зимна гума дори не бяхме чували. Глезотия.

49

:-)

преди 5 години

В крайна сметка Валери Симеонов излезе прав!

48

до оня №50

преди 5 години

Нещо са ти разказвали,нещо си чул,ама нищо не си разбрал.Барум е Чехословашка марка,завод Г.Димитров бивш Бакиш не правеше видинки.Гуми се правеха в завод Вида Видин.И не бяха лоши.Преди да дойде Сорос и Демокрацията бяха внесли машини и правеха гуми по лиценз на Мишлен.После разграбиха завода и дадоха на работниците по един милион стари пари,демек по 1000 лв и шише студена вода.

47

немо

преди 5 години

след наградата от БХК ми паднаха в очите. Щом антибългарския комунитет ги награждава значи нещо не е наред.

46

Анонимен

преди 5 години

До 55Ако вие работещите опънете палатка в центъра на София това ще е чудо невиждано в България, защото у нас протестират тия които искат, а не тия които дават.

45

До 53 Василев

преди 5 години

Василев ,не ти ли омръзна да пикаеш срещу вятъра,да обясняваш че беден и болен било по добре от богат и здрав.Тия лафовеза ,,пропагандата" ги обяснявай в някоя детска градина .На нас поживели ,преживели и видели не ни ги обяснявай.Времето на 9ти септември отдавна мина,лозунгите ти и боят по класовият враг също.Твойте хора сами направиха отчета си на 10 ноември 89та.Не ние нарекохме ГНУСНО твоя ,,рай" ,недоносче,недоразвито общество и обявихме мораториум.А за качеството -1карфица свестна нямахме!

44

пенсионер 76 г.

преди 5 години

БАЧКАНЕТО УБИВА А НЕ СИСТЕМАТА

43

Нищо ново

преди 5 години

Разделяй и владей!

42

*

преди 5 години

И Василев е прав и анонимен 49 е прав: истината е по-средата. С гнилото изгоря и здравото: Имаше и конкурентни стоки, като заводът за дискове, козметиката, дрехите и т.н. имаше и съвършенни ***. Парите ни бяха обезценени, отгледаха си мутри за терор на населението и си поделиха държавата - всичко това, дело на тогавашните властимащи комунисти!Нямаше лустрация - това е големият проблем на България - номерът мина понеже бяхме с най-голям брой доносници на глава на населението и народът не натисна за такава!

41

Въпрос

преди 5 години

Дали ще разрешат на мене и на моите колеги след работа да опънем палатка в центъра на София?

40

Анонимен

преди 5 години

Абе направо да направят всеки българин да получава един мин.доход па ако иска повече да ходи да работи

39

Василев

преди 5 години

До АнонименБих си купил апартамент 100квадратни метра за 15 000 лева с 20 години безлихвен кредит към Българската Народна Банка, която беше държавна, при работна заплата 300-350 лева!!!А мантрите и гнусната пропаганда за лошата нискокачествена продукция я слушам всеки ден!Нали знаеш, че тази пропаганда обслужва много добре тези , които взеха Нефтохим и сега им носи милиарди,или маришките тецове, или електроразпределителните дружества,или тютюновите заводи,или БТК и т.н и т.н.Защо?Вини!ЦРУ!

38

Данъкоплатец

преди 5 години

За пореден път се убедих, че тия майки на инвалиди са нагли същества, които си мислят, че всички са им длъжни. Те ще продължават да искат години напред, защото друга работа нямат и защото политиците са страхливи. А данъкоплатеца, който работи от сутрин до вечер и за тях, него никой не го пита за нищо.

37

Анонимен

преди 5 години

Спомням си, началото на 1989-та може би беше, с големи връзки баща ми си взе гуми видимки производство на гордостта на соц индустрията завод "Г.Димитров" видин.Трудно може да се каже, че въпросните гуми имаха кръгла форма, толкова некачествени бяха. До този момент, обаче нямаше друга възможност. унгарските Барум бяха по-добри, ама за тях трябваха още по-големи връзки.Е после видинския завод фалира. Защо ли? ти, Василев, ще кажеш - Сорос виновен.

36

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевНе се самозаблуждавай Василев. Вие бузлуджанските дъртаци сте доста *** и едва ли си давате сметка, но 85% от произведеното индустрията на НРБ беше неконкурентноспособен ***. Нискокачествена морално остаряла продукция, която на всичко отгоре беше и скъпа.И след отварянето на пазара след 1989-та, соцбоклуците нямаха никакъв шанс.Ти би ли си купил телевизор Велико търново за 1100лв, при положение че Сони тринитрон беше 300$? това примерно края на 1989-та?

35

Василев

преди 5 години

Системата е 0, 01% грабители и и 99% ограбени!!!Не е нито сини или червени, нито комунисти или антикомунисти, социализъм или демокрация!!!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

34

До привет от Германи

преди 5 години

Въпросните "майки" са блестящ пример на мислене само за себе си и за никой друг! Не ги интересува че, увеличението им идва от данъците на множество родители на нормални деца, които работят по 10 часа и получават по-малко от тях, а казват "ами извоювахме си го". Те побесняха срещу Симеонов, който искаше да изчисти фалшивите "инвалиди" от ТЕЛК списъците, за да не се бърка в джоба на данъкоплатеца за това увеличение, но...какво ги интересува тях от къде идват парите...те растат на дърветата вероятно!

33

Анонимен

преди 5 години

До 40 /Привет от Германия/За съжаление, ми се налага да плащам ДОСТАТЪЧНО данъци.След като теб те устройва да плащаш "данък телевизия" или "данък радио в колата" ок-твоя работа си е! Не знам дали осъзнаваш, че голяма част от твоите данъци потъват из общата каца на EU и биват откраднати ,апропо "усвоени" за безумни проекти. Ти обаче си социален и ти е кеф. Е аз не съм социална, и не бих плащала за безумия като "данък тв" или "данък радио "за да може Хасан да си вземе помощи за 10 то по ред ***.

32

Василев

преди 5 години

Системата е евроатлантическа демокрация и тя унищожи индустрията в България!Системата направи българите проституиращи гастербайтери по цял сват и в аутсорсингова България!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Ще ме прощавате, че съм груб, но това се очакваше. Група крякащи пaтици, реагиращи като коне с капаци, няма как да са единни. Те не знаят какво искат. Не знаят защо го искат. Какво постигнаха ли? Че ще плащаме още повече за фалшиви инвалиди. Не ни стигаше, че 80% от ТЕЛК решенията са фалшиви и плащахме, сега пaтките направиха да плащаме още повече. Казвам го като човек с петцифрена заплата, който през живота си не е укрил една стотинка осигуровки и ИМА РОДИТЕЛ и РОДНИНА с подобни увреждания.