47

Хитлер

преди 5 години

Цита!:"Ще създадем места,където ще научим евреите да работят!"

46

Анонимен

преди 5 години

Едно 15 годишно момиче е по-добре да работи в кухня отколкото да проституира. Хитлер е бил прав.

45

муспи

преди 5 години

Статията е поръчкова, - по какво се разбира? - "Много от тях не получават обезщетение за случилото се" - Хахахахахааааа!!

44

kenef

преди 5 години

Завалийката, на 15 годни по военно време я карили да бели цвекло, пред 100 години. Алоу принцесата, в сегашно време черните на 15 години имат по 2 деца и чакат трето. А по него време българчетата на нейните години са работили наедно с родителите си на нивата, което е по-тежко от това да държиш белачката на сянка. Аре чопара!

43

юбералес

преди 5 години

До АнонименНяма нито една реч, заповед или изказване в частен разговор където Хитлер да е казал че славните са по-низши. Няма как да го каже, след като 1/4 от армията му са славяни. ''Низшата славянска раса'' е пропаганда на Сталин. След като за 60 дни половината армия му се предаде на вермахта, само така можеше да се повдигне руснака за битка срещу врага - със страх за оцеляването си.

42

Анонимен

преди 5 години

До SSВиж батка, аз ти сложих минус, защото си ***. Западноевропейките като цяло са зле изглеждащи конеподобни. Българките са горе-долу, но Полякини, Рускини, Украинки - там е истината. Славяните са по-низши само в на Хитлер изпържения мозък. Спал съм с рускиня и знам как са нещата.

41

Стамат

преди 5 години

Айде пак да поплачен за евреите. Отдавна не сме го правили. Подсмрък!

40

Костов

преди 5 години

До отврът Първо, пише се отврАт. След това - Поляците са били избити в Катин, а не в Хатин. Хатин е селище в Белорус, в което хората са избити до един, а къщите и плевните са изгорени, като това са направили УКРАИНЦИТЕ от УПА. Знаеш ли какво е това??? А концлагерите са съществували както в Германия, СССР (архипелаг Гулаг), Англия, САЩ, окупираните от Япония територии и къде ли не. Но това е историята. А репарации руснаците са получавали от германците, както и ние сме плащали на гърци.

39

един

преди 5 години

До отврът # 35Типичен отговор на типичен недоумник - първият концентрационен лагер /доказано с документи/ е изграден и функционирал от АНГЛИЧАНИТЕ по времето на Англо-Бурската война. За неграмотните като Вас - доста близо по време до Руско-Турската война довела до освобождаването на България от турско "присъствие", както е модерно в последно време да се обозначава Турското РОБСТВО

38

Фактите на масата

преди 5 години

До SSНисши, нисши, ама руснаците (заедно с поляците!) си вяха знамето над Райхстага. Със статут на победители са, а Германия губи и двете световни. Сега отново губите като се пълните с мюсюлмани, които ви подменят населението. Така че вие сте най-нисши от всички и освен да правите хубави коли май за друго не ставате. Винаги сте имали ненормалници за политици. Скоро ще ви оградим с нова стена за да не изнасяте радикален ислям. И жените ви са грозни, славянките са 10 пъти по-красиви. Факт!

37

Анонимен

преди 5 години

Измъкнах се, като казах, че като ме завлекат на кървавата оргия, където трябваше да бъда изнасилена публично, та после баща ми да се застреля като види снимките, че тогава на тази оргия мъжът на мадам на публичния дом ще се влюби в мен. И деса и Краса се уплашиха и ме пуснаха.

36

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме, ако изобщо сме знаели за решението на ЦК на БКП от 1968 година, да превърне в разузнавачки *** най-умните и красиви момичета на България.Когато ме влачеха за да ме превърнат в една от тях проститутките краса БГ и деса БК ми крещяха: Ти от ая ли си по-умна, че мислиш да се измъкнеш, ти от оная ли си по-умна, че смяташ, че е възможно после да живееш без да си се подчинила на Партията?Знам, че на-безмилостни към мен бяха мъжете на тези жени, за да проклинам съдбата си.

35

отврът

преди 5 години

Концлагерите са продукт на Руската пропаганда за да заглуши масовите убийства на полските военнослужащи в Хатинь. Също така дамгосването на Германия им дава възможност да искат по-големи репарации от Германия.Спомнете си Екатерина Захарова като се изказваше за евреите в България.

34

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден крадете от интернет вече готовите Новини от чужди сайтове , Борисов и ДАНС дали са чували за сайта ви???

33

До SS

преди 5 години

Като толкова презираш Източна Европа си ходи в Дойча и компания. Не знам дали сме нисши, но нашите държави имат бъдеще, за разлика от техните, които приличат на ***.

32

ОПАААААААААААААААААА

преди 5 години

ПЪРВИТЕ КОНЦЛАГЕРИ СА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ПОЛША И СА НАПРАВЕНИ ОТ САМИТЕ ПОЛЯЦИ--ПРЕДИ ТЯХ СПЕЦИАЛИСТИ ПО КОНЦЛАГЕРИТЕ СА АНГЛИЧАНИТЕ--ТЕ СТРОЯТ КОНЦЛАГЕРИ В АФРИКА И АЗИЯ--НЕМЦИТЕ САМО ВЗАИМСТВАТ ОПИТА ИМ И ГО ДО УСЪВЪРШЕНСТВАТ-ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА ПОЛЯЦИ СА БИЛИ НАДЗИРАТЕЛИ В КОНЦЛАГЕРИТЕ НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ--ДА НЕ РЕВАТ ТОЛКОВА--ЗАЕДНО С НАЦИСТИТЕ НАПАДАТ ЧЕХИЯ!

31

Анонимен

преди 5 години

SS си е лека нощ от много време ;д ... знаем, че Хитлер е мислел славяните за нисша раса ;д ... *** ти пожелавам успех със запада ;д

30

Анонимен

преди 5 години

А за 6,000,000 евреи нещо!?

29

ЖАЛКА ПРОПАГАНДА

преди 5 години

"Работата беше много тежка. ...Трябваше да коленичим на пода и да белим червено цвекло за кухнята"*** ..... ставате жалки като комсомолски стенвестник !

28

Анонимен

преди 5 години

В Полша при окупацията е имало жени които доброволно са били ,метреси,жени на повикване ,компаньонки ,гаджета и какво ли не за загорелите нацисти!След 1945г.,са дамгосвани ,осмивани и някой вкарвани в затвора!Но за тези женуря много не се споменава ,важното е полякините ,да се изкарват жертви на нацистите!Не се споменава ,добрите отношение м/у Германия и Полша до 01.09.39г.,даже германците по настояването на Полша дават малка територия от чешките Судети при окупацията на Чехия