15

Анонимен

преди 5 години

Европейски ценности .

14

До бай Х

преди 5 години

И ти ли ?-Още един ментално увреден.Само извратено мислене ли има в тия голобради тикви бе?Няма ли нормални хора между вас? Как ще ставате родители с тия болни мозъци.?Може ли само извратености да ви се привиждат.Ако е далГоспод и вие ще станете дядовци.Или и ние старите ако обобщим-няма да доживеете до старост от наркотиците с които всички се друсате яко.То може би това ви е увредило?Аман от издухани наркомани.!!!

13

бай Х

преди 5 години

а какво става с родителите на тези деца кои родител ще се съгласи на това . или тези са от норвежките деца дето държавата се грижила много добре за тяхпедо.филски истории добре че сме гладни, боси и голи, че така сетивата са изострени на максимум и усещаме заплахата

12

Анонимен

преди 5 години

Гнусно е разни съсухрени сенилни дъртаци да опипват малки момиченца.Това си е откровена пер верзия.

11

До 12-Нормален

преди 5 години

Наборе ,днешното наше поколение е увредено и то доста.Във всяко ЧОВЕШКО ДЕЛО,те търсят провокацията и злото.Как да го вземеш на работа такъв,или да му повериш отговорна и добре платена дейност.Те не стават и за това само плюят оставайки си аутсайдери -неудачници с претенции.Хубавото е че на света не му пука за тях,но когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.А има и свестни,,деца",но те не висят по цял ден пред компа,а се борят за бъдещето си.И ще просперират.А тези...

10

нормален

преди 5 години

Като ви чета ,,умните" писания виждам че в голямата си част сте от 80% на Иво Христов и че това не е обида а реалност.Без мозъчно поколение което си мисли че цял живот ще е на двайсет,Или пък смятат на 35 да се самоубият !?!? Наистина ли толкова примитивизъм властва в България.Ако тези старци и тези преди тях имаха вашият мозък още щяхте да сте в пещерите и да пишете с въглен.Само нихилизъм ли има във вашите души бе мушмороци пъпчиви.Точно вие ще станете досадни,безпринципни старци.

9

Иван

преди 5 години

Каква е тая перверзия дето ни я представяте? Джендърски извращения, няма ли кой да контролира подобна гавра с малките деца. Но то в тази извратена Европа вече това са модерните ценности, преди са го правели на тъмно и скришно място, сега го показват по телевизията и хората им се радват.

8

Анонимен

преди 5 години

1 млрд хора по света нямат достъп до канализация (познайте в коя страна са най-много), вие с кво ни занимавате.

7

Митко Банцера

преди 5 години

До sakiМи да е учила па таа, да не е одила на чалга и по кафетата.

6

saki

преди 5 години

Всичко е толкова хубаво. Дядото си е поживял доволно. Вече е щастлив, детето и то,продуцентите също, англичаните гледат предаването просълзени......но....не дават как българската гледачка,потънала в кредити,далече от семейството си стои в тоалетната и п**ръща след като му е сменила памперса на тъжния английски дедо.Важното е тия да живят по 100 години и да са щастливи,за сметка на останалия свят.

5

Митко Банцера

преди 5 години

Дъртаците са по неориентирани и така малките ще могат да се учат да джобят дъртаците овреме. Портфейли, бижута, квот доди.

4

Анонимен

преди 5 години

Не ги е срам, капиталистите пак експлоатират детски труд на невръстни деца.

3

evropedophile

преди 5 години

Нещо много, ама ксазвам ви много смърди от тази информация. Защо всичките обитатели на старчески домове са все мъже в тази статия? Реалити шоу "Pedophiles R us"

2

Анонимен

преди 5 години

Този дядо няма ли си правнуци, та се занимава с чуждите деца.И какво ще стане ако някой старец умре докато се забавлява с децата.

1

Анонимен

преди 5 години

не,че нещо, но все пак : кен или бен ? иначе е същото като - да,бе, но не е киркор,а гарабед, и не с кола, а с мотоциклет, и не по пътя за варна, а за софия.