84

Анонимен

преди 5 години

Тези, за които пишете, не са опозиция, а пета колона. В Русия управляващи и опозиция са единни както никога досега.

83

ognyanz

преди 5 години

Разочарован съм, че не прочетох за най-гениалната идея на Гари Каспаров и неговите съмишленици: Русия да се разпадне на княжества както преди монголското нашествие. Това Каспаров и приятелчетата му са го казвали не веднъж, и то като път към светлото бъдеще. Можете да си представите колко умствено дефектен трябва да бъде човек, за да предлага такова нещо.

82

смях в залата

преди 5 години

Боже колко мъка има в тази Русия.Ако статията беше за друга държава, България, САЩ, Китай или Албания никой нямаше да обърне внимание.Тролетариата обаче е като оголен нерв. Става ясно че ги е страх. И то много!

81

noFreeman

преди 5 години

каквито и лъжи да пише тоя пиклив сайт се вижда че 90% от хората в Русия поддържат Путин, който не разреши 1200 фабрики и заводи да се закрият и милион други неща за хората... плюйте си, скоро като се срине еврогейската *** и ще ви видя какво ще пишете...

80

Анонимен

преди 5 години

Русия на Путин прави северен поток 2, а Унгария на Орбан приема завод на БМВ за 1 млрд евро в Дебрецен..., а Бате се радва да влезе в шенген с космическите и марсианските граници...

79

джо

преди 5 години

Гледам по телевизията , често дават тази "опозиция" Слуги на чужди интереси. Най -голямата им драма е , че те самите предлагат варианти със санкции до "дупка" , което е в пълен разрез с интересите на народа. Това не могат да го разберат и европейските политици, а после се чудят защо Путин печели с големи проценти в чужбина и даже в изборните секции в САЩ. У нас СДС води политика на избори до "дупка" и падна в политическия гроб.

78

човек

преди 5 години

да съсипеш държава като РУСИЯ е трудно дори не възможно последствията ще бъдът опустошителни за всички ще настъпи страхотен хаос в цял свят.

77

На тяхно място

преди 5 години

Руска опозиция????в изгнание,като Ленин в Швейцария.Кой и плаща сметките е ясно!

76

Реалист

преди 5 години

Ако такива като тия вземат властта в Русия, последната надежда за спасението на Европа ще си отиде. Лесно ще бъдат купени и/или контролирани от САЩ. Западна Европа вече падна, Източна не знае какво иска (демек дали с тия или с ония), Вишеградската четворка едвам се държи още. Ако Путин не успее да спаси Европа докато е на власт, трябва да избере свой наследник, който ще продължи политиката му. Иначе след още 50-60 години белите хора в Европа ще сме малцинство.

75

Старото куче

преди 5 години

Русия се възражда , бавно , мъчително и с лишения ... Платените унищожители искат да дойдат на готово и да ограбят , разпродадат и унищожат Русия !!! Ако Путин не ги унищожи , тези либеропедали ще унищожат страната - пример България !!!!

74

Анонимен

преди 5 години

(71) Мда: За да промени към добро Русия, опозицията първо трябва да промени себе си.----------------------Умно и логично, но неработещо в случая. Либерастната опозиция няма за цел благоденствието на руския народ и Русия. Тя е платен слуга и дава мило и драго по-комплексно и по-самоотвержено да обслужи пиндостанските интереси. Ако се промени в патриотична посока ще загуби нпо-грантовете, което за нея е равносилно на самоубийство.

73

Анонимен

преди 5 години

"отначало да се вземе властта в Русия, дори със съдействието на сегашната опозиция като комунистите, а вече по-късно да се решава какво да се прави със страната"---Реперите какво да се прави с Русия са дадени отдавна;А. Дълес: Понятието руски народ трябва да изчезне въобще;З. Бжезински: Русия ще бъде раздробена и под опека;Х. Кисинджър: Аз ще предпочета в Русия хаос и гражданска война пред тенденцията обединяването в единна, здрава, централизирана държава;Тачър: 15 млн в РФ са достатъчни.

72

Българин

преди 5 години

Елче, Елчееее...продаде се и ти от рано за едните пари. Мнението на българския народ почти никога не съвпада с платените глупости, които пишеш.

71

Анонимен

преди 5 години

Катюшите са с най-голям принос и точка! Да не срещаш катюша е най-добре, защото иначе падаш от страх само!!!! Човекът е писал долу и с АК не дай боже да те уцелят, така съм чувал от бай Иван от форума.

70

До 82

преди 5 години

Кой изстрелва първите бойни ракети или за тебе китайците са създали всички оръжия покрай барута.Само с четене не става , трябва и акъл.Германия в момента е най-развитата социална страна в света.Те имат най голямата и богата средна класа , която ги дърпа напред.Там теглиш кредит 300 хил. евро и връщаш за 10 години 330 хил. Това го няма никаде по света.Дори раждаемоста им скочи рекордно(в провинцията , не мигрантска).Дълга им спада и те забогатяват.

69

Анонимен

преди 5 години

Катюшите нямат най - голям принос за спечеването на войната. Специално за втората световна танковете, нереактивната артилерия, пехотата и авиацията имат много по - голям принос. По обнова време катюшите само са вдигали много шум ;)

68

Анонимен

преди 5 години

Едва ли немците създават ракетите въобще. Далече преди те да започнат изобщо да работят в областта има няколко учени, които полагат основите и правят първите изчисления и постигат реални резултати. Понякога, поне понякога, трябва да се чете преди да се пише. Иначе си проличава липсата на образование ;)))

67

Анонимен

преди 5 години

Много се съмнявам, че някой може сам да загуби война. По принцип, вонаги се намира някой да му помогне. В случая с Хитлер това е бил Сталин ;))) 900 дена окупация на Сталинград едва ли е нещо опияняващо. 900 дена без никакъв прогрес си е депресиращо ако си атакуващата страна. 900 дена са си предвестник на тотална загуба, както и става в последствие. Много са ти изкривени разбиранията за реалността.

66

Анонимен

преди 5 години

За Иванушка "***" газа за домашно потребление струва 50 долара за 1000 кубика. Това е някъде към 20 ПЪТИ по - малко от цената, която плащат българските "умници" за същия продукт ;)))Цената на тока е с подобно съотношение там и в Бг. Някой може ли да ми обясни сега кой и къде е *** и кой и къде е умник ;)) Зима е. Пейте другари тез тъжни песни.Който превари ще натовари тези бакшиши. А бакшишите се дават нма всеки другар, превърнал се в господин ;)))

65

До 77

преди 5 години

Катюшите са спечелили дрънки.Хитлер сам губи войната , защото се опянява от победите и анфетите и се взима за бог.