46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 81"Колко? "Хиляди, а тези които нямаха куража да го сторят бяха милиони.

45

Анонимен

преди 5 години

През 1929 в Америка и Мексико Zykoln B за първи път се използва на хора за борба с тиф разпространяван от въшки. Методът е същият : за дезинфекция хората се обгазяват в дървени бараки за кратък период.Това че при по-дълго обгазяване се достига до бавна и мъчителна смърт явно не е обягнало на болните мозъци в СС, но глобална целенасочена политика за систематично изтрбване на хора не е доказана.

44

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе ме разсмивай с глупостите си Уреден живот и работа. Просто проучи колко застреляни имаше по границите и колко лежаха по затворите заради това че искаха да избягат от концлагера България. Колко?

43

Анонимен

преди 5 години

САЩ още нямат ракета за извеждане на хора в космоса, използват руски, той ми говори телевизори...

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71"При социализма България беше развита индустриална страна със стандарт на живот като средноевропейския, хората имаха работа и сигурност, никой нямаше да си остави работата, семейството и уредения живот за да мие улици и да слугува на Запад."Не ме разсмивай с глупостите си Уреден живот и работа. Просто проучи колко застреляни имаше по границите и колко лежаха по затворите заради това че искаха да избягат от концлагера България. Престанете със социалистическата си пропаганда.

41

Анонимен

преди 5 години

Бъди реалист! СССР произвеждаше само чайници и лопати от титан. Какви технологии имаха в микроелектрониката? Телевизори Електрон и транзисторно радио ВЕФ.

40

Анонимен

преди 5 години

Русия винаги е била поне 50 години пред запада във високите технологии. И по времето на СССР и сега.

39

Анонимен

преди 5 години

При социализма България беше 9 милиона защото през 100 метра по границата имаше автоматчик и на всеки 500 метра картечар.Много картечар, много автоматчик, много чудо, на всеки 100 метра! Армията при социализма сигурно е била само 8 милиона картечари и автоматчици по границата, кой е работил, кой ги е хранил тия 8 милиона картечари и автоматчици?

38

Анонимен

преди 5 години

Горбачов неправи хитър ход, за да се докопат до модерните технологии. Руските компутори бяха дървени по онова време и нямаше да настигнат американците и след 100 г. Така действат и китайците. За тях един човешки живот като продължителност не е нищо. Важен е крайният резултат.

37

Анонимен

преди 5 години

Т.нар. Хoлoкoст е една ужасна измиcлица и се използва за peкeт на международно ниво до ден днешен.

36

Анонимен

преди 5 години

Такива прочити на историята се получават следкато в училище се учи политическа пропаганда.И царя казал "Да му се отсече главата". Идеята е да се опростява образът на историческите личности, за да може лесно да се хвърля кал по съвременните врагове на масовите медии.bad guys vs good guys Лошите хора са лоши и просто толкова. Каквото и зверство да им препишем на "лошите" е достоверно.Идеята че Хитлер изпращал в газова камера дирекно който му противоречи е детинска.

35

Анонимен

преди 5 години

Хитлер не е избивал евреите защото те са го субсидирали да дойде на власт.когато превзема виена осигурява луксозен влак на фамилията ротшилд да заминат за швейцария.всичко друго е гнусна juish propaganda

34

Анонимен

преди 5 години

Горбачов продаде Империята със 100% отстъпка в цената.

33

Анонимен

преди 5 години

Когато в днешно време се роди българин да умре за независимостта на българия значи сме крачка в правилната посока

32

Анонимен

преди 5 години

Nazis transformed the large morgue room at Crematorium I in Auschwitz into a gas chamber and made 900 Soviet prisoners of war go inside for "disinfection." Once the prisoners were crammed inside, Zyklon B pellets were released from a hole in the ceiling.Циклон Б са кристали които образувт отровен газ при контакт с въздуха.

31

Анонимен

преди 5 години

Това с душовете са холивудски фантазии. Тровили са ги съвсем примитивно с кутии Циклон Б, отрова за плъхове. Все пак е било война и са взимали това, което им е били под ръка.

30

Анонимен

преди 5 години

Какви газови камери, какви 5 лева хахахахаха. Този разказ е по-задълбочено фентъзи от Хари Потър.

29

ШибиРиби

преди 5 години

Бе той и Динко ловеца на мигранти е време да хване четката и да зарисува голи мадами

28

Анонимен

преди 5 години

Ние сме 100 милиона, непременно.Само че като еквивалент по глупост.

27

Анонимен

преди 5 години

След като закриха бившата държава б...я през 44 та в днешната и нещастна територия щъкат само лум пени и де били свързани или работили за дс.герб бсп дпс патриоти и вся остальная *** са деге нерати от дс котило.няма да позволят свестен да вземе власта.истината е само в калашника.това е моята партия