72

до Гошу

преди 5 години

Викаш друго си е исляма да убиват жените с камъни ако им се виждат глезените :)

71

Гoшу

преди 5 години

Това е присъщо на православните славяни и техните велики житейски ценности. Лично *** проми мозъците на безмозьчните *** с това православно славянство и те сега не спират да блеят за него :)))

70

Анонимен

преди 5 години

Тоя е направо клошар сравнено с гудняев кагебиста с 6 скъпи коли Папата има 2 за справка и то едната фият уно

69

Езекил

преди 5 години

да харесваш *** като ссср и да не си комунист такова животно нема .

68

Сата НАТО

преди 5 години

Грък атеист няма.Всичките са болни националисти, ерго отодокси, като евреите. Трябва да се учите от тях как се обича и защитава своето, а не да лижете руски Г зове. Между руско православие и българско православие има само отдальонная прилика.

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69Е сега ме настъпи по мазола за Казандзакис! Той е дълбоко вярващ православен, но е антиклерикал и затова онези с мазните бради го отлъчиха от църквата и гробът му е извън гробищата. Намери и прочети епитафията му!Да кажеш, че Казандзакис е комунист, само за това, че се е възхищавал от Съветска Русия е израз на пълно скудоумие! Той е велик писател и е образец на интелектуалец и високоморален човек!

66

Езекил

преди 5 години

По скоро камила ще мине през иглено ухо отколкото такива като гудняев да видят Рая

65

За 65

преди 5 години

С една дума не ми гледай яхтите и колите ами ме слушай колко хубаво е да си беден ;)Де се въдите такива ...80 % знаете какво;)

64

Анонимен

преди 5 години

Точно пък казанзакис (комунис и войнстваш атеист )бе отлъчен от църквата .Аз несъм атеис и за разлика от теб ватенка отлично знам на какво ниво е руснака на тема вяра общо взето много зле старите дрънкат че било като вид комунизъм( колкото рублата е пара де) а новите са хаховци във сяка посока

63

За 67

преди 5 години

Войната срещу православието я започна терориста Ленин. Сталин я довърши. А милиардерите Путин и Гадняев знаеш ли кога ще идат в Рая? Ми никога...Затова си угаждат докато са на ЗемятяА балъците като тебе бият чела пред тях ..,жалко

62

До Според Путин

преди 5 години

Глуппости мелиш! Никога Путин не е казвал такова нещо!А "Василий Блаженный" прилича на джамия колкото Кьолнската катедрала или "Нотр Дам".Ти наистина си нямаш представа от религиозността на руските хора! Сега войната е срещу православието и ти участваш в нея на грешната страна. Предателска душица си!Някога великият грък Казандзакис беше писал: "Православието ще е живо, докато съществува Русия!" (цит. по памет).Аз съм атеист, но казвам: "Да живее православието - духовна опора на милиони!"

61

Езекил

преди 5 години

Тично пък кирил Гудняев е баш фарисей мошеник а то и Дявола е умен и говори добре ама

60

Анонимен

преди 5 години

Патриарх Кирил може да е всякакъв, и да обича хубавите часовници, и яхти, и коли, и мадами, но е много умен и речовит. Слушал съм негови проповеди в "Христос Спаситель" по повод разни празници и смея да твърдя, че това са истински смислени и съдържателни проповеди. Охотно вярвам, че е минал школата на КГБ, там всички са хора на ниво, на суперниво! Путин например. Намериха карта на ЩАЗИ, ако е вярно, на В.В.Путин. От което още повече ми се вдигна мнението за него!

59

атеисти

преди 5 години

като им видиш Патриарха оня с антенката Рутера на килимявката дето получава сигнали от КГБ и Кремъл може да си представиш и подчинените му колко вярват в БОГА

58

Лопе

преди 5 години

Овчаря или пастира?

57

За 62 яж ми кура

преди 5 години

*** кирливАре у лево

56

Според Путин

преди 5 години

Руското прсвословие е по-близо до исляма, отколкото до европейското християнство. Вижте им църквите- до една приличат на джамии.

55

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияТеб те предупредих, забраних ти една думичка! Когато започне много да те боли, *** по-тихо, да не събудиш умрелите!

54

Зъл

преди 5 години

Ключова дума - руски, Русия! Звучи изстрел и няколко дирника, вирнати към небето в къс куршумен старт хукват! Напред към заветния сребърник, към днешната храна, която цороцианците са им обещали!Абе, дирници смърдели, нещо да кажете за хилядите момченца, изнасилени от католически и протестантски попета в Америка и Западна Европа?

53

Сата НАТО

преди 5 години

Руската църква отдавна е Православна само в горите тилилейски е периферията на Импярията (на Злото). Официалния им Синод е поделение на КейДжиБи.