11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПредполагам,че не руснаците имат полза от Тръмп,те нямат особена полза или загуба,но други държави имаха интерес от това,включително и Турция,която беше пред разпад покрай кюрдите и страната им щеше да се разпадне на части,ако не беше дошъл Тръмп.

10

Анонимен

преди 5 години

Kaк можеш да надхитриш нещо, с което метафорично казано сте в един и същ коловоз и вървите в една и съща посока?Все едно Тръмп да надхитри руските интереси... Няма как да стане, понеже руснаците са си го подготвяли като спяща клетка тоя тюфлeк и накрая си го издигнаха и сега той прави Америка за посмешище и изпълнява руски планове и пази руски интереси и си го водят като кукла на конци.

9

ХА,ХА,ХА,

преди 5 години

АНГЛИЯ ---"ПАЗАР НА ЕС"...ХА,ХА,ХАААААААААА...КЪДЕ ГО ВИДЯ , БЕ СЛЕПОК...??!!!Май се опитваш да поставяш каруцата ...преди коня ...А??!!!НЕ НАМ....НЕ НАМ....!

8

ДО 3

преди 5 години

Като почнеш да работиш и плащаш в касата на ЕС колкото германците, тогава ще те питат и тебе. Типичен манталитет на голтак. Смята, че има само права, за задълженията си обаче забравя.

7

ТHE Патриот

преди 5 години

Тоз Агов самона мен ли ми се струва супер противна невестулка?!

6

Анонимен

преди 5 години

Не ги е надхитрила. Всяко мислещо МП знае че Англия е силен пазар на ЕС заради което може да диктува условията. Цялостната изгода е за Англия да предприеме стъпки към твърд брексит и се надявам да го направи! (на път са)

5

Е , кво е надхитрила

преди 5 години

Вече ходи из целия ЕС , да се хвърля по килимите , за да РЕВИЗИРА СДЕЛКАТА ..ХА,ХА,ХА..ЮНКЕРА , Я ОТРЕЗА , КАТО КРАСТАВИЦА !НЕМА , НИКАКВИ ТАКИВА "НОВИ СДЕЛКИ " ПО БРЕКЗИТА!ЯСНО И ТОЧНО!!

4

Анонимен

преди 5 години

до 3 V!Марш обратно в *** , некадьрнико.

3

V

преди 5 години

Тереза Мей предприела спешна совалка за преговори забележете с кого ГЕРМАНИЯ ,ХОЛАНДИЯ И БРЮКСЕЛ ;) А България не е ли част от този ,,съюз,, Защо никой не дойде да преговаря с нас ??????????? И що никой не повдига въпроса ????? България е или не е част от ЕС ??????? Въпросите около ЕС са забулени в дълбока журналистическа и политическа тайна .КАТО ЧЕ ЛИ НЯМАМЕ ПРАВО ДАЖЕ ДА ПИТАМЕ .Тва е по зле и от съветския съюз и то по сталиново време

2

ШибиРиби

преди 5 години

Агов добре ама тая ЛилиПутка Бетина къде се слага като я знаем какво лалугерче беше на екрана и какво пъргаво и влажно пиченце развъртя из Брюксел

1

Анонимен

преди 5 години

Асен Агов ..... ще повърна