8

Анонимен

преди 5 години

До мнениеМного има да се изпише за това как търсачките определят какво да намираш, особено Гугъл, и за това как са показани резултатите на екрана. Нещата са много по-сложни и неприятни отколкото изглеждат. Истината е, че читава търсачка в момента няма. Каквото и да търсиш ,няма да го намериш. В момента им е по-важно да ти натикат това, което те искат. За голямо съжаление, търсачката отдавна не е указател на адреси, а инструмент за търговия и пропаганда. Отнася се и за Яндекс, и за Гугъл.

7

мнение

преди 5 години

Не мога да разбера, защо винаги трябва да се сведе до Американска и Руска търсачка. Може би сте забравили, че търсачката е нещо като УКАЗАТЕЛ на адреси, които са регистрирани в него. Естествено, че ще търси в различна база и по различен начин. Може би сте забравили, че има още Интернет Експлорър който ви се дава бадева! Ако не ви харесват търсещите машини, записвайте си адресите на лист и търсете директно http//:blq-blq/mnogo-sum-prost/da-pomnq-tez-adresi-po-naj-trudniq-nachin-no mrazq gugyl

6

Анонимен

преди 5 години

И аз ползвам Яндекс. Ненадмината е и по производителност и по ефективност.Откакто я открих вече не ползвам други търсачки.

5

До до 1

преди 5 години

Може и да са руски, но по-важното е, че са православни!

4

Асен

преди 5 години

Направи си настройките и ще ти вади ако искаш само на руски страници, аз използвам DuckDuckgo, но накрая всичките позлват Гугъл енджина да търсят.

3

до 1

преди 5 години

Щото Яндекс не изкарва първи руските резултати :)

2

the Ghost

преди 5 години

Като не искате да се разпространяват личните ви данни - ами не ги качвайте в интернет !

1

Анонимен

преди 5 години

Гугъл отново се провали. Не я използвам отдавна а ползвам руската Яндекс. Много пъти преди при сериозно търсене използвах и двете търсачки за едно и също като отварях всички отговори на 2-3 страници. Убедих се,че Гугъл на първо място слага само американски източници и крие другите- нещо за което бях чел в немската и канадската преса.