13

Анонимен

преди 5 години

И какво като е видял политика, нима тези измамници не окрадоха парите чрез политика ? На тази кошара България и трябват закони яки и без "вратички" от които политици и измамници да се възползват ! Бил видял политика, а не вижда ВИДИМОТО откраднато от държавата богатство чрез политика и политици ? Кой и как ще успее с честен труд да натрупа богатство за милиарди за толкова кратко време, дори не стигнал половината си житейски път ?

12

Анонимен

преди 5 години

привет от ГерманияДа са само Баневи с мед и масло да ги храниш ! Много са рубладжиите ,които изкупиха на безценица заводите и хотелите ! Сега хем ви карат да им работите без пари ,хем крадат от където могат да докопат ! Няма оправия , комунистите-рубладжии хем ви управляват ,хем са ви работодатели , хем са във властта ,хем в бизнеса !Аз да не съм мало-умник ,че избягах от България ?! Видях ,че няма оправия и си бих шута докато не е станало късно за мене и семейството ми !

11

Анонимен

преди 5 години

Аз за Баневи не знам нищо друго, освен, че каквото предприятие купиха, го фалираха и разпродадоха. Те са си за затвора.

10

Анонимен

преди 5 години

Сега ще се изсипят един файтон мастити адвокати и ще реват като карпатски мечки , как делото е политическо. Добре това е тяхна защитна теза, но да отговорят милиардите на Баневи от къде са. Ако са от червени куфарчета раздадени от др. Луканов от БКП-БСП , значи е политическо .

9

Анонимен

преди 5 години

Перач на 1 милиард трябвало да стане президент на САЩ или председател на ООН. Гениална мисъл, гениални бизнесмени. Мадоф има 150 годишна присъда, а не стана президент на САЩ. Нашият бизнес е друг, други ценности има, друг светоглед. "Бизнесмените" се състезават да закриват и източват предприятия и да прибират парите в личните си офшорни сметки. Това е голям бизнесмен. Големият "бизнесмен" си личи по майбаха, часовника за 200 хиляди долара, по двореца, златото, диамантите и марковите парцали.

8

Анонимен

преди 5 години

С политика е изучил. Баща му доносник, борец против фашизма, номенклатура още от 20 - сет годишен

7

Харалампи

преди 5 години

Всички след 1989г. са за разследване и затвор!

6

българка

преди 5 години

Принципно кампанията срещу добре известните на всички крадливи "бизнесмени" е политическа - все спонсори на БСП-то показват последно време. За другите крадци има политически чадър от ГЕРБ!А срещу Лукойл кога ще има обвинение - единствената рафинерия в света, която от 15 години е на загуба и не е платила една стотинка данъци. А дребните търговци с павилиончетата ги съсипват за една касова бележка ! *** до *** - и няма закони за тях, крадат от 30 години и всички управляващи бъркат в кацата

5

Анонимен

преди 5 години

Га Баневи въртяха червените куфарчета - не беше политическо, сега - делото политическо.

4

Анонимен

преди 5 години

Хайде започна се - делото политическо ... сека чакаме обвинените да се разболеят ...

3

Анонимен

преди 5 години

абе кво стана с ветко

2

Анонимен

преди 5 години

Невинни са..Да им се изплати голяма сума и да се изпратят на Малдивите като компенсация за преживения стрес!

1

Гледна точка

преди 5 години

Този Банев е изключително нагъл!"Кой бизнесмен, който е повече от 10 сет години няма да си позволи да купи на жена си бижюта за 230 000 лева?"Тя има бижута за двеста, карат Майбах демонстрират луксозен стандарт на живот, а фалирват предприятие след предприятие и после процеса бил политически!