183

Анонимен

преди 5 години

Ония с 2% сега вече са с един...

182

Мими

преди 5 години

Такааа! Я, да изброите, колко градинки и детски площадки унищожиха строит. машини! И кой ги плати?! А сега, кажете, кой е толкоз ***, да не знае, че го следят , особено, щом не си от тях? Я да млъквате! Само който не им е сърбал попарата, може да дрънка! Цялата ***. на ГЕРБ нефела, но Бойко го отнася, а всички- с бонуси! Евала!

181

Ссс

преди 5 години

Ама аз на тоя сайт открих само картинки със снимки на текстове. И това не може да се преправи? Хаха. Поне да беше аудио. Някой открил ли е аудио?

180

Избирател патриот

преди 5 години

Там където управлява ГЕРБ корупция няма. Доказано! Виждате какво става като допуснете комунисти и кадиевци във властта. Помнете Виденов, тройната коалиция и Орешарски и ще разберете защо ГЕРБ няма алтернатива.

179

месара

преди 5 години

Не че съм мнителен, но от цялата свинщина, на която са свидетели софиянци ежедневно, да излезе корумпиран единственият не-герб кмет, е то и гербавите не са чак толкова елементарни да се вържат, ама се правят за честта на партията, за същата чест, за която плащат по-скъп ток, вода, данъци, застраховки, но си плюят в сурата, че живеят все по-добре :))))))))))))

178

Петърчо

преди 5 години

Както написа 170 Ясно било че лапала. Е точно затова е там. Защото дали лапала от благородни причини или не лапала. Ама като дойдат избори и започне да се хвали колко нови детски площадки има тогава дали ще е приемливо това че поставя услови да извършва задълженията си по закон срещу услуги пък макар били те и за общината а не лично за нея. Защото с хвалебствията е като с Марешки и евтиния му бензин. Той си купи депутати с по-евтиния бензин пък гласувалите нека разправят че не това е причината.

177

Привет от Заир

преди 5 години

Гербери съсипаха страната ни. ТЕ СА зло за България...

176

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

На целия този фон ми се струва, че в крайна сметка, ще се окаже невинна. Щом стигнаха до това да пускат записи в мрежата, то е защото нямат никакви доказателства и няма защо. А да погледнем Бисеров. Нали той беше заместник председател на НС. Спомняте ли си го? Та той се отървал от конфискация на имущество за 2 милиона. Този, за когото беше доказано, че е прал пари. Е, оправдаха го, но ако беше невинен, щеше да се върне в НС. Очевидно е виновен, но наш човек на системата.

175

Анонимен

преди 5 години

Тая ша изгърми. Ама е малко бушонче. Милионите не ги закачат...

174

Анонимен

преди 5 години

Герб бсп дпс сдс патриоти= дс и кгб

173

Анонимен

преди 5 години

и къде точно иска тя парите, щото аз такова нещо не прочетох....

172

extremist

преди 5 години

потвърждават корупционните действия и тоталния хаос в община "Младост" - ПЪРВО ПОЧНАХА В СТУДЕНТСКИ ГРАД ЩОТО ТАМ ТРУДНО СЕ ПРОТЕСТИРА; ИВАНЧЕВА ОТКАК Я НЯМА ПАК ЯКО СЕ СТРОИ

171

Анонимен

преди 5 години

В затвора простата фризьорка

170

Анонимен

преди 5 години

Думите уличава и улика се ползват за преки и достатъчни доказателства за вина. Някакви недомлъвки по телефона и разговори на трети лица са само вятър и мъгла.

169

Анонимен

преди 5 години

До nekojВ единият случай има свидетел и взети маркирани пари. В другият няма. Това е разликата. СРС е спомагателно средство, което е валидно само заедно със свидетелски показания и веществени доказателства.Иначе може на шега да кажеш на някой - Ей някой да ми даде на мен 70000 евро и аз ще ги взема и да те окошарят за мечти.

168

Анонимен

преди 5 години

До 155Абе не знам, какво чете. Аз виждам, че казва, че директно с инвеститори не говори, спонсорства и т.н. Говори за делата срещу нея и т.н. Плюс това СРС-то е помощно средство, което е подкрепено с маркирани пари, които тя е взела, снимков материал, свидетелски показания. За мен е виновна. Чак пък такава постановка...

167

до 167

преди 5 години

167 много правописни грешки....Как изобщо може да напишете деЦки и да говорите на "бе"? Изобщо изказа Ви е на 14-15г. хлапак. Ниска топка...или и Вие сте прочел само Винету-то?

166

nekoj

преди 5 години

интересно - а СРСтата от Банкя са определено много ясни (...ти си го избра...) - няма тирета изобщо! И "ало Ваньо" - също е много ясно, няма място за съмнение. Но нищо не последва! А тук "тирета, въздишки, многоточия" - но за за онзи дето "ти си го избра" - всичко е ясно - и с прангите в затвора? Е как така?

165

до 167

преди 5 години

***, Иванчева, че е папала, папала е! Но наистина няма лошо да се облагородят междублокови пространства, детски площадки, от инвеститора! Та така той качва цената и на това, което ще продава! Всеки бял човек гледа и заобикалящата го среда, а не само панелката си, кочинката си, нали? Уважавам хората с пари, с много пари, за които да направят чешма, тротоар, площадка е наистина удовлетворение и кеф! Парите при такива хора, сами после идват! Но промития мозък, 167, си знае "камуне" и така 30г.

164

Анонимен

преди 5 години

За Христо Бесеров няма прилагателни - алчния Бисеров или крадливия Бисеров. Прочете статията за него. За Иванчева обаче се използват обидни квалификации. За Бисеров се почват големите суми, за които е съден. Иванчева обаче няма лично имущество, неотговалящо на доходите й. Демек хванали са я с първия подкуп. Значи един има много пари по сметката и му ги оставят да си ги харчи, а друг няма, но е корумпиран. Просто несъотвествия посочвам.