6

искра фидосова

преди 5 години

Тереза Мей започва СВАЛКИ с евролидери за Brexit --ама не и връзва

5

Планинец

преди 5 години

Какво е това: *** ми, дойди ми. Що за глупост е сега да се отказват от излизане от ЕС. Възможно е такова решение да предизвика революция в Англия. Та нали англичаните и уелсците са решили: излизат от ЕС и не искат нито общ бюджет, нито допълнително емигранти, наложени от Брюксел, нито ограничение в риболова в северните води. Хората ще се вдигнат. За излизане гласуваха поне 53%. Мей е луда.

4

c4n0puS

преди 5 години

Провала и беше повече от ясен! Нищо няма да постигне в Брюксел, след това ще се върне с подвита опашка в Лондон, където ще се провали и в Парламента на гласуването... Ще последва вот на недоверие - Успешен! Ще се смени правителството. Ще направят нови избори ЗА или ПРОТИВ напускането на ЕС - Съвсем случайно 53-56% от гражданите ще кажат ОСТАВАМЕ и Тереза Мей ще си остане в историята като най-големия провал на Англия! МИР

3

Анонимен

преди 5 години

Да взема тая стара жена да прави по-традиционни совалки... ...досега кой знае колко чорапи щеше да изплете?!

2

Анонимен

преди 5 години

Нали бяхте много велики? Нали ЕС само ви вредеше? Що се срива паунда? Що ви бягат компаниите? Що парламента не иска да одобри сделка по излизането? Доказахте, че не сте велики, а сте едни мишoци прехвалени. Много ми е кеф да ви гледам как се пържите на бавен огън. Евала на французите и немците, унизиха ви пред цяла Европа. Всичко ви се връща с лихвите за многовековната лукава политика спрямо европейските народи на принципа "разделяй и владей".

1

Анонимен

преди 5 години

Никакви совалки, да се изстрелва с ракета-носител от ЕС.