6

Анонимен

преди 5 години

До 3 проблема е че си по-прав отколкото мислиш това което си написал е обобщение не за турците а за тях плюс 73 процента от населението на планетата а сега екзистенциалния въпрос всички тия три милиарда *** какво да ги правим само за геноцид стават и за тестови мишени но ни е забранено ние християнските страни по света трябва да търпим идиотиите на алаходупци и диваци в името на хуманноста а те хуманно ни теглят по една.

5

помни се само истина

преди 5 години

Бедите идват от североизток които водят хибридни войни и не желаят обединени Балкани с мераци за окупацията им при първа възможност

4

Помнете

преди 5 години

Запада отвори кутията на пандора с Косово и от там ни чакат само беди.

3

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

2

Анонимен

преди 5 години

Няма Косово. Има Сърбия. За какъв диалог става дума? Косоварите да се изнасят в Албания и да освобождават сръбската територия.

1

Сърбоман

преди 5 години

Косово е едно петно на картата и колкото по-бързо бъде изчистено, толкова по-добре. Ще назрее момента.