15

Oсвен да разделяте..

преди 5 години

Освен да разделяте, вие друго не знаете!

14

Анонимен

преди 5 години

,, англико '' нищо общо с всички останали. единствени бобитата нямат нищо общо с европата,бобитата мислят да активират старите си колонии по света,и да станат господстващи.руснаците ги подкрепят безрезервно.

13

Анонимен

преди 5 години

А аз си мислех, че България трябва да е независима държава с независима политика, разбира се като в някаква степен се съобразява с политиката на съюзниците си, доколкото последната не нарушава интересите на самата България. Нали за това е "демокрацията"! Да имаш право на избор и насоката на развитие на държавата да се определя от народа, който я населява, а не от вън. Прочети предното изречение и сам реши какво е България.

12

САМО ПИТАМ:

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ , АКО НЕ Е "ЕВРОПЕЙСКА КОЛОНИЯ" ....ЧИЯ КОЛОНИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ , ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ КАТО ДЪРЖАВА СЪС 6-млн. НАСЕЛЕНИЕ ,БЕ...??!!--а/ РУСКА ...--б/ ТУРСКА ....--в/ на САЩ.....

11

Анонимен

преди 5 години

Всъщност англичаните пожелаха да излезат от ЕС. Ирландия трябва да си направи граница с Британската колониална част - Северна Ирландия, защото са друга държава не от ЕС. Обединеното кралство трябва да започне да си плаща данъците за неевропейска страна търгуваща с ЕС. И други западно европейски страни си продават беандираните стоки в ЕС, които са произведени предимно в Азия, но те си плащат данъците в ЕС. Европейски колонии като България ще имат правото да купуват същите западни стоки.

10

АнонимеН

преди 5 години

АНГЛИЯ НЕ Е ЦИРЕЙ А ПСОРИАЗИС ЗА ЕС!!! ТИ СЕ ОПИТВАШ ДА ГО МАХНЕШ НО ТО СЕ БОРИ ДА ОСТАНЕ!!!

9

ТHE Патриот

преди 5 години

пикселизирайте и лицето на тая моля,когато поствате нейна снимка моля ,елементарна човещина!

8

татул

преди 5 години

Явно за мама Терка,изхода е военноположение,само че, не сме18век.Бети-2 ,трябва да отстъпи и британцитеда се върнат в лоното на простотията.

7

ЕВРЕЙСКИЯ ГЛОБАЛИЗЪМ

преди 5 години

и толерастия до това водят !те ви на сега нов световен ред

6

Ice

преди 5 години

Тази дама се опитва да се прави на Маргарет Тачър, ама нещо, нищо не става. Откакто управлява само простотии върши. Не знам британците как още я търпят.

5

Ляв

преди 5 години

Десните съсипаха хубавата страна и постигнатото от Тони Блеър. Вкараха Англия в невиждана политическа криза. Пропастта между бедни и богати става все по-голяма в името на шепа богопомазани. Дайте кормилото на Корбин, убеден социалист, който мисли за хората. Аман от десни фашаги, Мей, Камерън, Меркел съсипаха Европа.

4

баба мара

преди 5 години

предават на живо по снн такъв цирк такова просташко държане

3

Анонимен

преди 5 години

Аман от тези наглосаксонци и тази Нереза

2

Анонимен

преди 5 години

Във Франция какво е положението?

1

Анонимен

преди 5 години

Сегашния Брексит ще е по-добър за Европа от колкото за Англия.