6

Албена Георгиева

преди 3 години

Това е арабски метод за отслабване -първо изяж десерта,а меда оправя и стомаха и червата.Да внимават обаче Диабетиците !

5

Анонимен

преди 5 години

Няма начин да отслабнеш ако ядеш глюкоза, фруктоза или захароза. Но гарантирано ще си скапеш някоя част от организма. Горните 3 предизвикват отделяне на инсулин, а той спира процеса на разграждане на мазнините. За да се топят мазнините трябва нисък инсулин, а за ниския инсулин трябва ниска кръвна захар. Ако слабееш и ядеш храни с висок инсулинов индекс органите ти гладуват докато складираш мазнини. Започва от мозъка обикновено. Ако го имаш. Симптомите са нервност, неадекватност, раздразнимост...

4

младен

преди 5 години

Ко сте се разцъкали минуси бе будали. А лапайте мед и си мислете че ще отслабнете."Медът има способността да мобилизира тази съхранявана мазнина, превръщайки я в енергия, като по този начин редуцираме телесното си тегло"Енергията се е складирала под формата на мазнина щото не е била необходима. Дали медът или каквото и да е "мобилизирайки" я ще накара тялото да има нужда от нея???А мислете прости картуни дето си мислите че с вълшебства се отслабва.

3

Анонимен

преди 5 години

На мен ми беше полезна. Ама не пише колко мед се разтваря във вода - една чаена лъжица? Мед с кисело мляко също е хубаво. Ама не кисело мляко-нишесте, а истинско, качествено.

2

младен

преди 5 години

Мишенце, страшен де-би-л си. трябва да почнат да ви съдят за такива неща.

1

Azi

преди 5 години

Мед за отслабване, марули за напълняване ....