12

Морски

преди 5 години

Ей, заради такива завистници България не върви. Едва ли има по негативен народ от нашият. Аман от жалки ***. Даай смело напред , Кабаче! Желая ти успех!

11

Сватбата

преди 5 години

Демонстрация на неразрушимата дружба между мафиите на различни нива и от различни страни. Щом този е назначен значи се очаква конкретен резултат от съответният мач.

10

реалист

преди 5 години

Трябва да кръстят следващата трибуна на Лудогорец на негово име.

9

vlady

преди 5 години

Кабаков показва ярко самобитно творческо съдийство с много интуиция и въображение само в България и неслучайно е легенда на Лудогорец, в Европа свири по правилник без импровизации. Аналогично правеха сините легенди в черно Атанас Узунов и Антон Генов навремето.

8

Факт

преди 5 години

Имаме добри футболни съдии!

7

инС

преди 5 години

Да му пожалеем успех ! И да е спокоен ,нищо страшно няма.В Мадрид на мач между Реал и Валенсия(преди2-3 години) ,съдията на мача свирише по рева на публикат първите 15 минути -те му диктуваха кога да свири ,кога да не свири и естествено в полза на Реал,но след това се оправи съдия и свири между другото много качествено,тъй че е човешко да се греши. Мача завърши 0:0 ,но бе страхотен мач с 4 греди и интересен мач,за разлика от Барса и Хетафе с 4-5:1 които можеше да заспиш и то на стадиона.

6

Анонимен

преди 5 години

Браво !

5

Анонимен

преди 5 години

щом не е симитлийскио

4

c4n0puS

преди 5 години

12.12.2018 - Който иска да изкара някой лев е момента да залага! Залагайте на 3-4 Жълти картони (първо полувреме) може и за целия мач, ама не Оферта, червен картон в срещата, Може да се пробвате на Дузпа в срещата... Заделете и сложете на всичко (единични залози) с залог от по 10 лв! Може и да ги комбинирате в права колонка (ако може в някой сайт)Успех на Всички

3

Чорни честния

преди 5 години

Той Кабаков е на високо ниво, ама микренското джудже, киро гела и други знайни и незнайни не стават.

2

Гепи

преди 5 години

Да не влизат в устата на Мауриньо ,щотоот там няма излизане.Разбира се,успех.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво момчета!