10

Анонимен

преди 5 години

Нещо не ме кефят пожарникарите.Супер *** парчета са повечето.

9

Ха-ха

преди 5 години

Ами като не се дерат като увредените майки какво очакват. Да излизат и те на протест с маркучите. Ама те нямат време за такива работи. Трябва и хора да се спасяват

8

Анонимен

преди 5 години

споко момчета, дишайте спокойно... държавата се затрива бавно, спокойно, но сигурно

7

Рашо

преди 5 години

Какво се притеснявате бе момчета, Пеевски нали е милиардер.

6

iceblast88

преди 5 години

Прекрасно, вземете парите на една от малкото останали работещи държавни институции и ги дайте на безполезниците. Повечето пожарни имат все още изгнили Лади Нива с които да се движат, а вършат в пъти повече работа от безполезниците в КАТ, но понеже те не могат да пазят властта от народната любов и затова им се взимат парите, за да има за тлъстаците в патрулките. Просто невероятно!

5

даа

преди 5 години

а за чий са ни 7 000 т.н. огнеборци. половината от тях са чантаджии и пенсионери, най вече в софето. половината на половината са в по малките смешни районни служби гасящи запалени *** два пъти в месеца. и понеже над всеки индианец има средно по трима началника с превилегии и огромни заплати - пари нема. за да има треа резАне.

4

Българин007

преди 5 години

А вземете тоя един милиард от онова плашило и оправете малко бакиите в държавата.

3

Анонимен

преди 5 години

Баце съвсем забрави откъде е тръгнал....ако не минал фиктивно и от там

2

Анонимен

преди 5 години

Важното е милиционерите да са добре, щото иначе пак ще си изкарат смръдливите кубинки пред МВР, а това някак не се харесва на управляващите.

1

Анонимен

преди 5 години

За сметка на това за ушеви корумпирани безполезни некадърници, парите които се харчат са над два милиарда лева годишно. Като това са само преки разходи, без да се броят щетите нанесени от престъпното им действие или бездействие.