11

Хахахакер

преди 5 години

Коментарите показват пълна некомпетентност по въпроса.Но това е нормално за бг, където всеки се занимава с това, от което най-малко разбира, че и акъли дава.

10

Анонимен

преди 5 години

Тежка година вижте какви печалби са реализирали продават личнни данни тия мошенници да си пълнят банковите сметки *** сега искат да наложот медиен монопол върху новините и елктронно гласуване чрез "социалните" мрежище минат още години преди обществото да се осъзнае че не политиците управляват а електронните медийни и гиганти като гугъл майкрософт фейсбук туитър уатсъп

9

г+

преди 5 години

явно джесдика ползва фейсбук щото ако беше отворила г+ щеше да разбере, че цял живот с разтворени крака и псевдо писания не става. ама и журналист.деДжесика, кой ли те джесва в тая псевдо телевизия

8

g+

преди 5 години

g+ не е закрит. поне да беше проверил преди да пишеш лъжи.ти не си никакъв журналист. възможно е утре да закрият г+ , но в този момент все още си работи и съм сигурен, че след 1 год. от днес пак ще работи.

7

8877

преди 5 години

Проблема на всички ни е че мислим за тези хора като за загубени програмисти, техничари от силиконовата долина, за кода им като за иновация която "гърми" отвреме на време.. преди беше така, само че те се трансформираха в студени бизнесмени които търгуват с информация. Защитават бизнеса си като играят театър пред конгреса и обществото където се представят за програмисти от 2005, 2000 ако може, стига да оттърват регулация и нови закон..

6

P.

преди 5 години

Аз не съм член наРейкбук. Членството във Фейкбук е по избор. И не "бият, който не стане член" :) И пет пари не давам.

5

Анонимен

преди 5 години

пикая на ГДПР-a ви! и най вече се възмущавам от глупостта на Мариа Габриел. Вярвайте си г-це Габриел, така както всеки диктатор, и психично болен си е вярвал. Но поне щом знаете какво е флашка се чувствайте горда със себе си.

4

Идеалист

преди 5 години

Когато някой сайт ти предложи да се съгласиш или не, нямаш алтернатива, защото ако не си съгласен не можеш да си свършиш работата. Никой не защитава личните данни, защитават собствените си интереси. Фейса е на тайните служби на САЩ и е направен за тотален шпионаж. Най-подозрителни са хората, които нямат Фейс - крият нещо. Тотално следене. Ако се опазиш от жена си да не ти разкрие любовницата, може да се смяташ за щастливец. Ако захвърлиш всико електроно, може да извършиш перфекто престъпление.

3

Анонимен

преди 5 години

"Научихме, че с натискането на бутона "съгласен", ние всъщност излагаме себе си на показ - какво харесваме, къде ходим, какво правим"И това го научихте чак тази година? Фейсбукърите сте албански реотани, трябваха ви 10 години да загреете.

2

добрият орисник

преди 5 години

"2018: Тежка година за социалните мрежи - хакове, бъгове, загуби..."Да им пожелаем следващата година да им е още по-тежка.

1

Анонимен

преди 5 години

Накъде върви тоя свят.Навремето крадяха чистачки на коли, сега крадат фейсбук профили.