7

Rado

преди 5 години

Тайван е родината на бойните спортове. Всеки сам си решава, какво иска да спортува или дали да спортува изобщо. В България съм сигурен, че умират десетки пъти повече деца от пътни инциденти! Смъртните случай са доста редки във всеки спорт и са случайни!

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Сравнението беше направено за да докажа тезата си а именно че в тези спортове ако си достатъчно силен и издръжлив на удари може да нямаш никаква техника.Пак ше ги биеш наред.Боксьори,борци,каратисти, жиужисти и така нататъка..

5

Анонимен

преди 5 години

До 4 Да ти имам сравнението с горилата. Та нали затова има категории в бокса, борбата, ММА- за да се противопоставят хора с еднакви килограми. Айде в тежка категория няма ограничение на килограмите примерно в бокса, но то пък там колко си по-тежък си по-тромав и уязвим.

4

Анонимен

преди 5 години

Реално в тоя спорт ако може някой да издържа много удари и да нанася силни тупаници и шутове винаги ще печели.Например една силна *** горила да кажем ще убие и най-добрият мма боец ,боксьор или кикбоксьор.Ще го хване и ще му откъсне ръката или счупи крака с лекота.Той нека бие колена,лакти главички и така нататък.Онова нещо тежи 200 кила и дига 2 тона.Така че в тия спортове мозък не се иска.Ако някой мъж може да победи 200 килограмова мъжка горила то той би бил шомпион във всеки силов спорт.

3

Анонимен

преди 5 години

Тия *** си използват децата да ги хранят от боевете за пари и залагания! А че някои умират не е страшно, ще си направят други!

2

Анонимен

преди 5 години

Само с ядене и блъскане не става. Трябва и акъл.

1

Анонимен

преди 5 години

Безспорно един от върховете на човешкото развитие.Да лупа и буха качествено.