22

Некъф

преди 5 години

Нали хората си казаха мнението в официални анкети, а то е да остане лятното часово време или пак някой дъртак иска зимното защото е търтей и е мързелив!

21

qwerty

преди 5 години

Няма нужда от проучвания. Тя природата го е проучила. Приема се зимното, защото е най-близо до биологичния часовник. А който иска да пие бира 1 час повече лятото да запива от по- рано.

20

Анонимен

преди 5 години

Имам идеа... направете така, че да се съмва в 07:00 часа, след това правим въртим часовниците напред през деня за да се стъмва в 22:00 часа.Пък и всеки си има часовник на ръката или в телефона - свободен е да си го върти както си иска.Съвсем изтрещяхте вече... учениците не знам си какво, другия не искал да се прибира по тъмно... егати лигавщините. Да ви имам проблемите.

19

az

преди 5 години

Айде сега заради малките пикльовци да се съмва в 4 сутринта лятото. Га почнат да ходят на училище в 4 сутринта, тогава да искат зимно време. Аз искам лятото да ми е светло до 10. Не стига, че им плащаме на майките им по 2 години рахат майчинство, безплатно образование и намаление на данъците за семейства, ми и времето ще ми ибават заради тия. Аман.

18

Маматаиебахтенатая

преди 5 години

Хората са станали от *** и нагоре...

17

Щерю

преди 5 години

Спираме да въртим стрелките - вече ще въртим часовниците...

16

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е само в светлото и тъмното. Трябва да се пренастроят не само часовниците в къщи, но има толкова системи които зависят от часовите зони. При повечето от електронните системите, това става автоматично. След промяната трябва или нови системи или подмяна на софтуера им!

15

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПроблемът е, че лятото ще се съмва в 4:30, което е абсурдна загуба на време със светлина. Вечер ще се стъмва в 8 и реално през седмицата се губи свободно време по светло.

14

Анонимен

преди 5 години

Астрономическо е зимното. Ако ще сменяме часовата зона, това е отделна тема. Разбира се защото сме свикнали вече да ставаме в 10.. Станете в шест, направете си йога-та, закусете, идете на работа, и като се приберете си легнете към осем-девет след вечеря. Това модерно кисенене до 11:30 на никого не помага. Поколението което ставаше рано и лягаше рано доживяха до 90 в добро здраве. Ние изпукваме на 40...

13

Анонимен

преди 5 години

До razumenИ как ги експлоатират? Аз работя 8-9 часа и при двете времена. Само че предпочитам зимата да се прибирам от работа по светло

12

Анонимен

преди 5 години

До razumenИ със зимното по светло ли ще ходят на училище или връщат? Защото и така не става. За сметка на това при лятното ще могат да поиграят навън за час, два след занималня. При зимното е направо тъмно... За чии *** ми е зимното. Аз пък не предпочитам да се съмва около 4-4:30 лятно време при зимно такова. Не съм кокошка...

11

Анонимен

преди 5 години

а стига сте писали глупости!!!!пак някой ще вземе едни пари за проучвания по въпроса.Този въпрос нали вече веднъж го проучваха тази година??!!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Не е за коментар тъмоумието на влюбените в т. нар. ЛЕТЕН ПАСОВНИК.Абе ква е тая углавщина: лятно-зимноразфасоване на времето! Астрономически лаборатории нали има? Те ни казват колко е часът и ние си сверяваме часовниците ТОЧКАКойто ди "обмисля" някакво си друго сверяване, да ходи фа се освидетелства или, ако е ясен по принцип, да си намери пътя към заведението, а не да обръща цялата дбърж ава в л уууу ууу д н и ц а.

9

апо

преди 5 години

В момента 7 месеца от годината сме с лятно и 5 месеца с астрономическо часове време.Всеки средноинтелигентен човек може да разбере що е то оптимизация и ефективност и защо са 7 месеца лятно часово време.Зимата деня е кратък , както и да въртим часа винаги ще е тъмно и винаги ще има ученици , които няма да учат на дневна свевтлина - ФАКТ !

8

House M.D.

преди 5 години

Лятното часово време ни е натресено от БКП през 1980 г. Освен това, аз съм инсулинозависим диабетик и лятното часово време се отразява катастрофално на гликемичния контрол.Нека годината на отмяната да е кръгло число. 2048 г.

7

razumen

преди 5 години

Едва ли някой средно разумен семеен човек с деца, които води на училище би избрал лятното часово време. Това означава през зимата да стават по тъмно и да учат без дневна светлина до третия учебен час. В сравнение с това минусите на астрономическото време, ако то остане и през лятото са напълно пренебрежими. Нацията няма защо да измъчва децата си само защото на някакви все още несемейни младежи много им се купонясва през лятото, а редица бизнеси искат да експлоатират работниците си от по-рано.

6

Анонимен

преди 5 години

Когато са ни натресли смяната колко време са мислили? И трябва ли да поставяте частните бизнес интереси пред ЗДРАВЕТО на гражданите? Колко ще струва на нас вашето мислене и дискусии? Нали се запитах се, и на европейско ниво? ***!

5

Анонимен

преди 5 години

Лятно Ъфкорсссс

4

Анонимен

преди 5 години

на мен ми кръкори коремо вие за стрелки и часовници писате

3

Анонимен

преди 5 години

Нека е нещо кръгло, от 3000та става ли, малко преди брексита!?