17

Мунчо

преди 5 години

Ако застанат на пътя към Петрохан на разклона за Искрец, в района на Бучин проход, ще видят доста тирове с дървесина да минават... Ама кой ги проверява, особено в тъмната част на денонощието? Нещо за хора на ДПС се говори...

16

Makedon

преди 5 години

Ahahahahahahhaaaaaa 60 policajci za 30 kubici drva......

15

CUKOVSKI

преди 5 години

30 PO 50 LV.=1500 LV..ZA POLIZAITE I GANDARMERIATA SA RAZHODENI POVECE OT 10 000 LV.

14

Анонимен

преди 5 години

"и ако не мога да събера не да режа дървета в гората?"Събирането на паднали дървета не е незаконно. Само изсичането без разрешение е незаконно.

13

Безпартиен

преди 5 години

хахахахахахах 30 кубика дърва.....чак ми стана смешно, толкова стигат на една двуетажна къща за зимата....стига се излагайте бе...... Обикновените хора ли искате да уморите от измръзване ващааа мамаа

12

Анонимен

преди 5 години

Тези хора БЕРАТ дърва от всякъде,никога не ги купуват ,с изключение на безплатно раздадените от социални грижи,горят всичко до което се докопат!

11

Велес

преди 5 години

Аз като съм в чужбина вече 12 години мога ли да попитам нещо? Изглежда не следя новините. Как някой може да се отоплява ако няма пари за ток или има буря и електричеството прекъсне( а това е възможно навсякъде по света)и ако не мога да събера не да режа дървета в гората? То кво да правя? Да започна да събирам гуми и найлон за палене ли? Що за абсурд е това?

10

Krediten milioner

преди 5 години

Губят ми се 1 милиард . За един преател питам

9

Анонимен

преди 5 години

Takava akzia i da kasinata v bg da ima nai golemite uberdjii na tapite koito igrajat v kasinata na mutrite miliineri

8

Ум

преди 5 години

Уау страхотна работа, направо започвам да мисля филм може и книга да напиша.30 кубика са страхотна работа, докато се точат милиони по други начини.Дърва > Мафия. Държавата цирк.

7

das

преди 5 години

30 кубика, доста сериозна работа. Поздравления за органите на реда!

6

Бате Гойко

преди 5 години

"Иззети са сериозни количества незаконен дървен материал.""Иззети са 30 кубика дървен материал"Голяма акция- голямо чудо. 30 кубика ще стигнат за точно 3 къщи и то, ако е мека зимата. Има доста по-едри риби.

5

бай ганю

преди 5 години

ако се проверят всички горски стопанства резултатите ще бъдат шокиращи от масова не законна сеч,а много сложили подписа си под разрешителното трябва да влязат в затвора,у нас дърводобивната мафия причинява такива огромни щети чрез корупционни практики че ефектът след няколко години ще бъде не поправим познавам няколко много бързо замогнали се личности които за сметка на прекомерна сеч и подкупи на безотговорни горски инспектори продължават да нанасят апокалиптични щети

4

Анонимен

преди 5 години

Тази новина да се отрази и от радио Ереван.

3

Анонимен

преди 5 години

А тези които изнасят цели хектари,то не се брои нали.тези са крадци другите са бизнесмени.Много ще ви опъват още.

2

Анонимен

преди 5 години

В градец и котел не стъпват кияците на държавна хранилка, защото там са на банкянския еднокнижник избирателите, а както всички останали знаем те не крадат, те берат.

1

Hhh

преди 5 години

Seriozna robots...