98

Стою

преди 5 години

Меркел - най- голямата грешка в съвременната история . Груба грешка с катастрофални последици за Европа.

97

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОпазил Бог да я сравнават с Аденауер - фашиста който е поробил Европа,хаха,за Кол нищо не казвам,той бе добър политик.

96

Анонимен

преди 5 години

Никой немски историк в бъдеще няма да постави Меркел редом с Аденауер и Кол!Съвременните немски историци са известни с обективността си и стоят далеч от политиката. Никой от тях няма да напише панагерици за Меркел, така както българските "историци" написаха за коя ли не от спорните личности в нашето минало - Фердинанд, Стамболов,Борис , Людмила Живкова, Тодор Живков и н.

95

456

преди 5 години

Нищо полезно и градивно не очаквайте от безхарактерни мекотели, които живеят само за да изпълняват волята на господарите си и като награда за този сляп слугинаж властват над останалите мекотели!

94

Скептик

преди 5 години

След опита за атентат заради Северен Поток 2 ми стана симпатична. Дано се справи, че това ще позволи и нашето поточе

93

KOMSOMOLSKAIA PRAVDA

преди 5 години

ZA 100 GODINI,KOMUNISTITE IZBIHA 100 000 000 DUSHI!!!!!!

92

до авторката

преди 5 години

Зелка Копирай Поствави тря се казваш , шото само копираш и поставяш , незнам какво Образование имаш но определено за работа в някой сайт не ставаш

91

Анонимен

преди 5 години

ГОСПОЖА ЩАЗИ,ДОЙКАТА НА ПУТИН ТОВА Е САМАТА ИСТИНА,КОЛКО И ДА ПРЕМАХВАТЕ ИЗКАЗАНОТО ДНЕС.БГ

90

Анонимен

преди 5 години

А СТИГА БЕ,ПРЕЗИДЕНТА НА БАВАРИЯ Я СКЪСА ОТ КРИТИКИ,ЧЕ РАЗДАВА ПАРИ НА ДЪРЖАВИ НЕ ИЗПЪЛНЯВАЩИ ЗАДАДЕНИТЕ ОТ EU ИЗИСКВАНИЯ.

89

Анонимен

преди 5 години

Ще ми сравнявате комсомолката Меркел с гиганти като Аденауер и Кол ???? Абе вие пихте ли си хапчетата преди да изръсите тази върховна идиотщина ?!!?

88

Анонимен

преди 5 години

Сравнима е единствено с Юда.

87

не син

преди 5 години

Да сравняваш Аденауер или Кол с Меркел не е дори сравнение на кон с кокошка ! Бабичката ще остане в историята като предателката отворила портите на христянска Европа за ислямските орди !

86

маалии

преди 5 години

Много рано я почнахте тая Коледа,бе!Баси пиянските брътвежи,баси глупостите!Само не знам тоя дето я слага до Аденауер на какво е,на бело ли,или на шарено!?Айде,весели празници!!!:)

85

Анонимен

преди 5 години

Харесвам Меркел,макар че допусна някои грешки,като всеки нормален човек,но не харесвам част от протежетата им в ГРОП,даже не целия ГРОП,а част от него,които спъват развитието и правовия ред в държавата.

84

Скептик

преди 5 години

Политологически Глупости.Меркел има нужда да се концентрира на критичния в момента въпрос за Северен Поток 2, който трябва да се извоюва в един европарламент съставен основно от агенти на американските служби. Беше ли случаен пълният отказ на електрониката на самолета на Меркел над Великобритания? Явно си е взела бележка и осигурява наследник, който да продължи политиката на разведряване.

83

Анонимен

преди 5 години

Да питам аФторката - Кой хареди дъртата чанта до Аденауер или Кол? Сънува ли го или ти дойде свише?И второ - кое е изненадващото в принудетлната ѝ оствака? Напълни ЕС (добре, че не цяла Европа) с брадати майки и африкански атомни физици и хабилитирани доктори! Европейците ще я запомнят като :либерасткия фюрер" унищожил Германия и ЕС!

82

Анонимен

преди 5 години

Водената от Европа политика в последните години е политика на самоубийство! Пуснаха вълците в кошарата,унищожиха ценностите! След тях и потоп! Меркел и Макрон нямат деца,които като следващо поколение да носят на гръб последиците от пагубната им политика! Сега като се замисля и направя паралел.....Бочето има дъщеря,но и тя не живее в БГ,че да се наслади на "възхода " на държавата ни под вещото ръководство на баща й!....

81

Ким Чен Ун

преди 5 години

След 18 години тя позорно бяга от отговорност ,за да не бъде съдена за престъпленията които извърши спрямо европейските народи

80

Анонимен

преди 5 години

Кво става с Грипените бе руски ***? Прецакаха ли ви бе таушани?

79

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Да ама залезе ли меркел ,залязва и боко тиквата и то завинаги