31

Няма промяна

преди 5 години

Не. Няма да има. Всичко е навън. Кви осъдени? Дрогата още се пласира. Ко ми праите съдиите? Искам възмездие и честност. Спрете дрогата. Нашите деца стават зависими от дрогата. По училищата. Мен ме е страх да водя децата на училище с тази мисъл че по това време в училище може да се дрогира с д-р негови приятели в училище или обратното наркомани да го бият. Не искам да водя децата на училище. По добре да се учат от мен. За една диплома не си струва да умрат.

30

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Много си ПpocТ...Прекалено много...

29

Анонимен

преди 5 години

Спрели са да се отчитат на Суджука от Банкя и Боко *** като дърта мутра на ДС насъсква Цацаров.

28

Боко Тиквуня

преди 5 години

Всички са хора на мафията от Цацаров през Сарафов до Гешев. Ако са професионалисти няма да има такива показни арести, а щяха да защитават обвинението където трябва в съда. А не да ми правят клипчета за YOU TUBE.

27

redordead

преди 5 години

всичко е показно и срещу хора, които са спрели да си плащат рекета - защо срещу Домуса няма нищо, най-големият производител на амфети? Ами даже искаха да му опростят 56 милиона дълг, затова, че е съсипа БМФ? А и между другото му харизаха 20-тина милиона да си направи стадиона, който седи празен дори в мачове от ЛЕ...

26

Анонимен

преди 5 години

Абе, на симка 1: Тоя ми прилича на Веждичката Рашидов (торбичките са му по-малки), а тая е по-морава и от "ромския славей" Софи Маринова. Ле-ле, какво чудо са...

25

Анонимен

преди 5 години

В България винаги са управлявали не партии, а организирани престъпни групи, но настоящата е много алчна и безмилостна!

24

Роб на влаЗта

преди 5 години

За да се оправи държавата е необходимо производство а не орести за кражби и унищожаване -то вече е минало.Необработваемата земя и празните жилища тряба да имат данък десеторен.Значи ако не си карам колата трябва да пратя данък ,застраховка а жилището освободено ...защо.Сега не можеш да си купиш земя да работиш защото мазни бизнесмени са изкупили всичко и искат майка си и баща си но ако губят пари няма да е така ..

23

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБЕРИТЕ ОЩЕ МАЛКО ЩЕ СТОЯТ И ЩЕ ГИ СМЕНЯТ

22

Анонимен

преди 5 години

У нас законът е като бариера! Орлите прелитат над нея, влечугите пълзят под нея, а говедата стоят и чакат!

21

Анонимен

преди 5 години

Абе, а къде е Батко(Ветко), а?!Ще му хванат макарите....

20

Анонимен

преди 5 години

Всичко е бой по конкуренцията.Осъдени НЯМА да има.

19

Анонимен

преди 5 години

Безмислена статия с изброяване на общоизвестни факти и ....НИЩО повече.

18

бай Иван

преди 5 години

Ще поживеем,ще видим ,дали има закони,които се съблюдават,или е поредният блъф за публиката,наречена "тълпата" от комунистите.

17

Мунчо

преди 5 години

Прокопиев забравиха ... там вече почти няма защита

16

Анонимен

преди 5 години

Може да се сравни как изглеждат в съда тези двамата и как Иванчева. Оттук насетне могат да се направят много изводи. Полицейщината не е закон. Беззаконие е.

15

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Ще има осъдениа да ми кажеш кадиев що толко резко се разграничи от тая светица и резко изчезна от медиите?

14

Анонимен

преди 5 години

Горанов, Борисов, цвета нов, Дянков и т.н. ето първите виновници за обезлюдаването и геноцида в България. Те са на свобода и си развяват коня.

13

Бай Петко

преди 5 години

звъне ми мишо бирата

12

Василев

преди 5 години

Бати и кефа селяни прости, да станеш мултимилионер от приватизирани и после ликвидирани заводи и предприятия!!!Баневи това го мофат селяни прости!!!Тънучко се изнизаха по пързалката и се подиграха с властта!!!Сега не знам колко пари ще са нужни да купят прокурори,следователи и политици!Едно време имаше закона Ванко 1 на Татяна Дончева, а сега ще има Баневи двама на някой депутат от властта!Животът е жесток селяни прости, подсъдимите и те искат да живеят и да отърват затвора!Брънтидж!ЦРУ!!!