18

Щерю

преди 5 години

"Издай твоята ***" - там ги издават, а ние тука направо ги ядем за Коледа...

17

Анонимен

преди 5 години

Американско двуличие. Когато вземаха парите всичко беше Ок , нали!

16

анонимна

преди 5 години

много добре знаете, че има всякакви жени - използвачки и т. н . но и такива, които нелъжат, е, не можете да плюете само жените, освен това, дори да са се възползвали, много повече е виновен ШЕФЪТ, и то за всички случаи, а не само за киното, а на всички вас, дето не сте наясно изобщо за какво става дума, ви пожелавам нещо подобно да се случи и на вас, не на дъщерите ви, защото не съм гадна като вас........

15

ззз

преди 5 години

Само ги вижте как полуголи позират на разни фестивали и други събития - облечени като ***, и после мъжете са виновни

14

Историк

преди 5 години

Обикновенно такива събития бележат края на патриархата и началото на Матриархата . Ще дойде време когато за да правиш се*кс с жена ще ти трябва писмено разрешение от съдия/жена/ след като внимателно и подробно бъдеш проверен ти и целия ти род дали няма между вас насилници и се*ксуални маниаци . И дали си носил доброволно мини поличка и обувки с високи токчета за да покажеш съпричастност с трудностите които изпитват жените . Мислите че е майтап ........ помислете пак .

13

Любомир

преди 5 години

Искам да подчертая само едно нещо. НИТО ЕДНА от тези жени не е била изнасилена!!! НИТО ЕДНА! Всички те са правили секс с продуценти за главни роли, пари и просперитет.Цялата ситуация е абсурдна, да се сетиш след 20 години, че си се чукала за пари и това не е ОК. Еми толкова им е морала. Скъпоплатени ***.Не виждам защо съсипаха името и кариерата на този човек, след като той НЕ Е насилник.Неблагодарни ...

12

kalitravel

преди 5 години

Всичко е пропаганда!

11

Присмехулник

преди 5 години

с цялото ми уважение към женския пол и жените, като цяло трябва да кажа, че в улисията, времето на хубавите филми от холивуд отдавна изтече. т.е. полит.коректна боза се лее от екраните и залива всичко живо с лепкавата си консистенция... още съм на мнение, че една разумна жена не може да посети сама някой мъж в хотелската му стая и да не знае съвсем конкретно за какво отива там. питайте която и да е нормална жена и тя ще потвърди.

10

Мда

преди 5 години

Като се има предвид какво представлява американското правосъдие-машина за пари,става пределно ясно,че адвокатите са разработили нова златна мина.За морал в САЩ е излишно да се говори,виж за лицемерие-има го в изобилие.

9

IXXI

преди 5 години

Този на снимката е от избраната раса и има рождени права шикси да го обслужват

8

Анонимен

преди 5 години

Никоя не се отказа от изкачване в кариерата си заради мераците на шефа, нали? И от къщите, колите, наградите, парите, които спечелихте, след като ви "насилиха", нали? Чии права защитавате - вашите на собственост и социално положение, за да не може някое амбициозно девойче (ваше младо копие) да ви измести ли?

7

456

преди 5 години

Дано тази феминистка терористична организация да си изкарала достатъчно пари за високотехнологични вибратори и да се разкарат най-накрая!!!!! Аман от глупави и агресивни съсипващи всичко ЧУМИ!!!

6

Azi

преди 5 години

Движението ще се прекръсти на "me too, please"

5

Анонимен

преди 5 години

На всичките тези жени една Памела Андерсън им го каза --- Когато отиваш след 22 в стаята на мъж сама и без принуда не е като да отиваш в 8 сутринта в кабинета му.....Не, че някои мъже са много стока, но и това което се изля по много беше голяма пумия.Ако на мястото на Уайнстийн беше жена резултатите нямаше да са кой знае колко по-различни.. хората са такива и гонят власт за да я използват независимо от пола.... В крайна сметка дори избора да кажеш НЕ е избор, който си носи последствията.

4

гейчо

преди 5 години

това е новото общество което Истмбулската конвенция иска да изградитвоята съпруга в момента може да те осъди за сексуално насили и домашен тормоз и да ти вземе имуществотоПолзвайте *** и така по добре канят те на вечеря а после сексуален тормозжените да ползват вибратори там поне са в изобилие

3

Анонимен

преди 5 години

Абе кво толкова, и мен шефа много ме натиска и аз му пуснах. То от един път переваст не се става.

2

!!!

преди 5 години

Числото 82 на участничките в протеста не беше случайно, защото едва 82 филма, режисирани от жени, са били включени в надпреварата за наградата "Златната палма" на феста в неговата 71-годишна история.Да правят по-качествени филми и ще има повече номинирани жени. Просто защото са жени и да бъдат номинирани - каква равнопоставеност е това?

1

Анонимен

преди 5 години

Га ядохти кибапчитата ни ривахти.