370

boyko.uzunov

преди 5 години

Долу бандитска партия Герб!!

369

Анонимен

преди 5 години

До джокоА за развитие на среден и особено малък бизнес си е направо ерес да се говори и прави. Хванал ни е за гушата оня с "подарения" ВИП апартамент, направляван от великия вожд, който само слушка убийствените за БГ нареждания на презокеанските му собственици, за да му пазят поста. Не ти дават никаква инициатива, затискат всяка идея, толерира се само едрия монопол. Останалите - със скършен гръбнак. Нищо, че Цветко с чипа ни убеждава, как напредваме и колко много банани ядем по магистралите.

368

джоко

преди 5 години

а знаете ли че искаха данък за гераните и такси за телевизорите затова че гледаш наглата бюрокрация убиха всички домашни животни в страната и хората се отчаяха и мсово напускат .терминал 2

367

Анонимен

преди 5 години

България ще е с най-нисък стандарт защото има 200 000 държавни чиновника и държавни бизнесмени, които имат по 2-3 деца и всеки от тях иска мезонети, Бентлита, вили, яхти, Версачета и прочие. Докато Французите се бунтуват ние мишкуваме, понеже сме страхлив народ и в цялата ни БГ история, освен по времето на Симеон, сме били опъвани яката отзад и явно ни е харесало това!!! Минималната нетна заплата може да е 700 лева , а в повечето места дори 900 лева, но политиците и бизнесмените са алчни

366

Анонимен

преди 5 години

Оооооо, на Боко тиквунчето, как го потбутва да му благодари на събития. Щом не е симитлийският, пак добре. Тоя път не си е платил, досрамяло го е.

365

Киро

преди 5 години

Затова пък Камбитов /кмет на Благоевград/ е кмет на годината. Българска реалност.

364

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Тука да не е Америка и хората да са наивни и да вярват в уж по-ниските цени. Някои изобщо нищо не са харчили дори."Абсолютно си прав! Аз дори клечка за зъби не купих.

363

Влад Горянин

преди 5 години

Глупости. Пълни глупости. Живея в 180 кв без да плащам стотинка. Дори и ток и парно не плащам. Коли служебни, палат вдигнах в пилите на Витоша. Жалките европейчета само могат да мечтаят за часовник като моя и за пурите които пуша. Имаме и бюджетен излишък. Стандарта у нас е повече от добър.

362

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОт НАТО видяхме само закриване на армията, а от Европа закриване на икономиката и енергийният потенциал.

361

Анонимен

преди 5 години

Наядох се с хляб.Наблягам основно на хляба.

360

Ганчо-деспаситото

преди 5 години

Да вземем корупцията,например .Безхаберно и бездарно организирано крадене от всичко що е годно за открадване.При една по-висока ценностна система и морал това не би било възможно .Българинът е създаден да бъде ограбван,докато не си промени манталитета и нрава.

359

Ганчо-деспаситото

преди 5 години

Не съм съгласен с вас !

358

Анонимен

преди 5 години

До ***-деспаситото"Далечко сме от нужната дисциплина ,самокритичност,етика и възпитание.Трудничко му е на *** да не носи анцуг....,и да не дава мигач на кръговото в Бургас"Много българи не го правят, само че те живеят в чужбина. А ти с тази психика си просиш още 28 години да те крадат политиците.

357

Анонимен

преди 5 години

Трябва да излизаме от всякакви организации - Нато, Европа и т.н. Да имаме президенска република по швейцарски модел, с пряка демокрация. Съд за престъпният преход. Имаме достатъчно ресурси за да се издържаме и на по-високо жизнено равнище самостоятелно- злато,нефт, електоцентрали.

356

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко месеца ни вкараха енергийна борса- да било по-справедливо купуването на електроенергия от разпределителите и да имало конкуренция. Резултатът е 300% поскъпване за производителите, което ще платим ние. За по-голяма справедливост въведоха и здравната каса и ДДС-то. Ще се вържем ли и на Бонус-Малус или ще правим Париж?

355

Анонимен

преди 5 години

Права и свободи на бг гражданин според Бългаската Конституция.Много хубаво четиво.

354

Бай Петко

преди 5 години

Герб мерб бсп, атака... няма никакво значение всичките се управляват от американците, само имената им различни възгледите им уж различни но целта е една

353

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ

352

Анонимен

преди 5 години

Ако всеки си направи труда да прочете нещо от конституцията на България много неща ще му станат ясни.Горещо препоръчвам.

351

Анонимен

преди 5 години

Много добра идея.Точно от тези неща хората са зависими _ток,вода,топло и прехрана.Водата те не я произвеждат,защото е дар от природата .Само ни я доставят.Чудя се как още такса слънце не ни вземат ,а въздух може.