38

Лордо от Бела вода

преди 5 години

Избраха да се махат- вън! Условия поставят.... На този гол остров нищо няма! Ни полезни изкопаеми, ни горива- всичко им е на чужд гръб, от колониите! На мен такива готованци ми не трябват!!!

37

Anus shepti

преди 5 години

ДА НЕ СИ НА ТЕРИТОРИЯТЯ ИМ.САБИРАТ ПАРИ ЗА ВСИЧКО.АКО ПРЬДНЕШ НА ПУБЛИЧНО МЯСТО ТЕЖКО ВИ.БЛОКИРАЙТЕ АНУСА СИ .ЩЕ ВИ АРЕСТУВАТ И ГЛОБЯТ

36

Анонимен

преди 5 години

...............никакво отказване, да се махат от ЕС................народът така иска!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Важното, че Крим е руски..................Русия е велика!Англия е само един пропаднал остров..................с перове, лордове и кралица-рептилка!!

34

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

Брекзита умря!!!УШАНКОВЦИТЕ , ПИКАЯТ ГАЗ..ХА,ХА,ХАААААА....

33

boyko.uzunov

преди 5 години

УШАНКИТЕ , Г-ПАКО нямат нищо общо , ами това е работа на краварите оттатък океана ,на които ти си слуга....

32

Анонимен

преди 5 години

Brexif е в полза единствено на ушанките, които платиха милиарди за да го инициират.Допитването до народа също беше манипулирано с руско участие.Ако това се случи ще е много лошо нещо за единството на Европа.

31

Анонимен

преди 5 години

Точно пък на вас-***,не виждам какво ви пречи ЕС?!След като кабинета "Виденов и БСП"фалират държавата (96/97г) ,служебният кабинет на Софиянски приема ВАЛУТЕН БОРД и благодарение на ЕС, лева е прикрепен към марката,за да се спре хиперинфкацията и да не измрем от глад или гражданска война.От тогава насам,бавно,но е факт,че в България се усеща икономическа сигурност и стабилност,каквато никога не е имало до сега.Затова се молете за благото на ЕС,че без него нашите олигарси ще ви смажат.

30

ХАХА

преди 5 години

Великобритания си заминава от ЕС като "стой та гледай". Не знам кой е толкова ***, че да му се привижда все още ЕС с Великобритания или ЕС след 50 години.

29

чарли

преди 5 години

Какво стана с референдума ?

28

Патриот

преди 5 години

пореден епичен провал на западната "демокрация" ,какво са гласували хората няма значение,хилядии разправии размотавания нарочно само и само да откажат британците от напускане на мафията ЕС!

27

Анонимен

преди 5 години

Или както пееха Eagles в "Хотел Калифорния""You can check out any time you like, but you can never leave"

26

Гепи

преди 5 години

Времето за което паунда може да еслаб ,изтича.Или се връщат,със съотве-тните подигравки и унижения ,или щеотворят война.

25

?

преди 5 години

А за френското правителство което казва,че Путин е "организиарл" жълтите във Франция ,ще се пише ли в Днес ?

24

Анонимен

преди 5 години

Британското правителство се опитва да прескочи демократичната воля на народа и скоро като се надигнат милиони британци на протест ще видят кон боб яде ли... Мей е изключително СЛАБ политик - поредната бездетна бабка затриваща собствената си страна.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Няма как да ги пляскат защото ЕС е германски съюз, разработен още по времето на нацистите. Единственото спасение е EXIT, но дори британците няма да успеят да избягат. Бюрократите са ги хванали здраво и не пущат. Както казах на един съфорумец (факт!), ЕС е Велика Германия. Спасението е Австралия, Нова Зеландия и т.н. има къде да се бяга от райха.

22

?

преди 5 години

17 номерЗащо пък на Путин не му трябва силен ЕС ?МОЖЕШ ЛИ ДА ОБЯСНИШ ИЛИ СИ "СТРЕЛЯШ" по навик срещу Путин и Русия?Ти си -аргументирай се .

21

Victimized

преди 5 години

Въобще няма значение дали британците са гласували правилно на този референдум, това което има значение в цялата тази глупост наречена Брекзит е, че очевидно за пореден път ЕС съвсем открито подкрепя незачитането на референдум. Точно като този в Каталуния, точно като този за Крим. Ако изхода от гласуването не се вписва в тяхната визия за бъдещето, ще бъде направено всичко за да бъде манипулирано общественото мнение за да не се зачете. Референдума в Македония е още една част от всичкото това.

20

Анонимен

преди 5 години

Британското правителство не закъсня с отговора- напускат.

19

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха...................."демокрация" в ДЕЙСТВИЕ........ДУМА ДАЛ - ДУМА ВЗЕЛ ОБРАТНО!!!!!!! Ха-ха-ха-ха.........а вие плещите тука за някакви ценности, толерантности, ЗАЧИТАНЕ НА МНЕНИЕТО НА ХОРАТА......хи-хи-хи.....на ви "зачитане"!!!!!!