16

Гепи

преди 5 години

Кевъра или Кентавъра,няма спирка.Той е чудотворната чешма, за всичкимонополисти.Нещо да регулира?

15

House M.D.

преди 5 години

Защо ми изтрихте коментара? Това ли е свободата на словото? Не може ли човек да попита Россгаз какви са основанията им да искат поскъпване?

14

Анонимен

преди 5 години

Вдигайте бе, после ревете че хората се топлят на дърва и въглища.

13

До 3

преди 5 години

Май сте прекалил с хапчетата !

12

До 12

преди 5 години

Другарю зпмбиран гендар от град софето. Булгаргаз е българско дружество и то иска поскъпване на газа а не русия. А четти по добре и не пиши заучени сороски клишета

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Не ти вярвам. Радев и Борисов са много по-големи гъ3омийници от Ципрас. Другаря Ципрас поне изгони няколко руски шпиони, Вартоломей спря достъпа на самообявилите се за православни Гундяев, Путин и шайката му до Атон. Путин най-много скърби че няма да може да си премери повече *** на трона на византийския император съхраняван на Атон. А наште хубавци целуват ли целуват подметките на Путин и накрая всяко тримесечие газа 5% нагоре.

10

АнонимеН

преди 5 години

ГАЗТА ПОЕВТИНЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НО БОРИСОВ ИСКА ДА Я УВЕЛИЧИ ВМЕСТО ДА Я НАМАЛИ!!!НА ВИ ГРАБ НА!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Не бойте се.Сега Ципрас се изстреля на пожар в Москва и кротко коленичи в нозете на Владимир Путин,молейки за прошка.Което преведено значи,че Турски поток заминава за Гърция,а маляките великодушно ще ни дадат през прословутия интерконектор втечнения говежди газ.Така че скоро не с 3,а с 300% ще плащаме повече заради продажната сорошка пассмина.

8

Пу маке'ти да..

преди 5 години

До Анонимен 3 *** !!!!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Тая руска газ е много ценна. Уж е вързана с нефта, нефта пада а газът се увеличава. Сега разбрахте ли защо България за разлика от другите европейски страни не може да поиска компенсация от Газпром по споразумението между Газпром и ЕК? Ами защото в договора с Газпром подписан от дългия енергетик е записано че споровете между страните ще се уреждат под арбитража на Московския съд. С една дума можем да се оплачем само на арменския поп. После като им кажеш на русофилите че са предатели се сърдят.

6

Анонимен

преди 5 години

Няма да се отрази ли?Та то ВЕЧЕ се отрази!Я вижте цените на храните и всички останали сега и ги сравнете дори само с тия от преди една година.Повечето от тях са с 50% нагоре.

5

Иванов съм - КЕВР

преди 5 години

Два пъти само се увеличава цената в годината. Кво искате? От догодина всеки месец.

4

Анонимен

преди 5 години

За което Иван Иванов и компанията му - в зандана!

3

Анонимен

преди 5 години

Няма как, братска Русия е в затруднено положение и трябва да помагаме.Затягайте коланите задунайци!

2

NEKOISI

преди 5 години

A NEMA DA SE NALOJI ?...IA SI POMISLETE PAK!!!

1

zeus

преди 5 години

Пак да припомня, цената на газта на границата е 263 долара и не е променена, увеличението е само за да могат нашите си Булгаргаз, Оувъргаз и други подобни да пълнят още гуши!