42

Ставрю

преди 5 години

Албанците ще решават колко ще просъществува новата севрна македония. Спасението им е обединение с найка България.

41

Щ.Младши

преди 5 години

То нашите специалисти не могат да спрат да фалшифицират история,вие искате от Скопските да се поправят- е как да стане това,я накарайте първо нашите да пишат истината да видим как ще преборите съпротивата на Русия,натрупайте личен опит в борбата за истинска история и после давайте съвети на задграничните историци!

40

Мария

преди 5 години

КАЗВАМ ГО С БОЛКА,НО БЪЗМЕЗДИЕТО Е В АЛБАНСКИ РЪЦЕ.

39

Анонимен

преди 5 години

И сега трябва в Перник да печатаме учебници на пернишки? В Мелник няма да има вино вече - ще се казва МАКЕ-вино. В Сандански ще се вика СанДАЛ-ски_си_се_бре_маке? Знаете ли кой товар върви добре у Маке-Ленд? Бръсначи. Оти не моат да си познаят жените.

38

Анонимен

преди 5 години

Няма кой да обърне внимание на нашата позиция... Македонците са балканските украинци и каквито и бели да правят ще ги коткат към кошарата ЕС- после ще ги подкарат с корупцията, наблюдението и шенгените и както си му е редът- пълна програма Но да ги натискат заради кражба на история и техните мистификации- надали

37

johny

преди 5 години

До Професионанист Имат още деца между които и жени но библията е редактирана още по римско време и това е премахнато !

36

Професионанист

преди 5 години

До АнонименА ако вярваме на писанията на Библията, то ние произхождаме от двама джендъра-Каин и Авел защото Адам и *** нямат други деца.......................................................................................................................Първата жена на Адам е Лилит, която бяга със Сатанаил. *** му е втората и окончателно му вижда сметката. Е това са жените!

35

Анонимен 11

преди 5 години

Ще ми се да си кажем една историческа истина малко избягвана в нашата историография.Ясно е и за нас,и за македонците и за всички съседи че това винаги са били български територии и че там винаги са живеели българи.И сигурно и сега щеше да е така ако не беше берлинският договор.От там насетне всички активисти на ВМРО се декларират за българи но каузата им е за самостоятелна македонска държава. Това е и с подкрепата на Царството България.Така че и до 1944 македонците си искат независима държава.

34

АнонимеН

преди 5 години

НЕ Е СПОДЕЛЕНА ТЕ КАЗВАТ , ЧЕ НИЕ СМЕ ИМ ОТКРАДНАЛИ ВЛАДЕТЕЛИТЕ И ИСТОРИЯТА :D

33

Анонимен

преди 5 години

.....защо ние да не признаем македонският...Уважаеми, език не се "признава", или го има, или не. Дори да приемем, теоритично, че такъв политически акт е възможен, то в случая с МК няма как да стане. Претенциите и концепциите на македонистите не са нищо повече от метастазирали образования върху тялото на българщината. Впрочем, единствено те на планетата си вярват на измислиците. "Признаването" на тези бълнувания е не-въз-мож-но, тъй като просто не са истина.

32

Ами

преди 5 години

Красьо,от тая македонска наденица ша вземеш да умреш.

31

до 29

преди 5 години

.........единствено Сърбия ще ни се притече на помощ........Сърбия?! На помощ ??!!ПАЗИ БОЖЕ!!! Огромната част от нещастията за БГ са пряко и косвено дошли от србите. Кой и защо напада БГ 1885г.; кой получава западните покрайнини, кой извършва духовен и физически геноцид над българите там и в МК; кой на кого е плащал милиарди репарации след войните-въглища, *** и т.н.

30

Анонимен

преди 5 години

Както се "притече" когато "реши" да се присъедини през 1885а ли?

29

Анонимен

преди 5 години

Ако вярваме на предсказанията на Слава Севрюкова, .А ако вярваме на писанията на Библията, то ние произхождаме от двама джендъра-Каин и Авел защото Адам и *** нямат други деца.

28

Анонимен

преди 5 години

Докато има бази на сащ в България, никога няма да можем да освободим веднъж и за винаги тази измъчена псевдодържава, населена с промити българи. Гърция няма да има нищо против. Със Сърбите ще се разберем те пък да анексират Косово, а Албания да си я разделят с Гърция. Мюсюлманския проблем е решен. сащ ще фалират рано или късно.

27

Анонимен

преди 5 години

След като Кремъл не успя да задейства гръцката спирачка за да спре Македония към ЕС и НАТО сега натисна копчето на каракачамаков.

26

До 27

преди 5 години

Ако вярваме на предсказанията на Слава Севрюкова, един ден когато част от юго-източна България ще реши да се отделя, тогава единствено Сърбия ще ни се притече на помощ !!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Добре де, след като македонците признават българският език, защо ние да не признаем македонският?

24

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевДа, да и да. Все пак има и добра новина - Сърбия заминава на историко-политическото бунище, в момента е 70 и няколко хил.кв.км., след отцепването на Войводина - остава 50-тина хиляди, оставането извън НАТО ги изолира тотално. И няма вече кой да им подали империйка, за огромно тяхно съжаление!

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен.....нормално е сегашна Русия с претенциите за наследник на Византия да има същата политика.......Нормално е, ама под влиянието на 3-4 боярщника на гладно. Пък комшията в блока претендира да е наследник на Дядо Коледа, нормално е да си търси като бащиния Арктика