7

До 6

преди 5 години

Добрият крадец винаги ще се надява каквато и да е предварителна информация. Най-малкото за да е сигурен, че набелязаното отвън жилище е действително достъпно, разположение на коридори, прозорци, вътрешни врати и т.н., всичко това го улеснява и не губи време като проникне, а направо почва да върши работа. Така че не всеки има работа в жилището ни, а народът има и хубава поговорка - "Това не е хан". Всъщност и обратното е валидно - човек не бива да влиза във всяко жилище, което му се изпречи.

6

Анонимен

преди 5 години

Крадците (истинските), много добре знаят, къде какво, в сейф (например) има.Крадците, не аматьорите.Иначе, нЕкои българи ходят накичени със злато, като коледна елха.*** обича да показва и да се хвали, колко е заможен.

5

Анонимен

преди 5 години

каква благотворителност при вдигането на всичко-ток.вода.парно.данъци.осигуровки..

4

Анонимен

преди 5 години

"Столичани горят месечно с 250 000 лв. от задигнати вещи"========================================По дявoлите, софиянци пак ни водят, на село горим с по-малко!

3

Коледен кютек

преди 5 години

Значи да ги посрещаме с як кютек и да им направим главите на камбани.

2

бааа го

преди 5 години

И защо трябва да го пускам вкъщи, ще го държа на равнис пред вратата!?

1

Анонимен

преди 5 години

А родната милиция няма ли да започне да арестува крадците с така събрани доказателства че да ги осъждат и затварят.Фанат некой жагал -"ти ли беше?" Не бях аз.Карат го в районното бият го оня вика "аз съм не ме бийте" И като отидат на съд куката казва -"ами аз не поюмя за кво става въпрос" А жагалът вика "биха ме не съм аз".И съда го пуска.Щот няма доказателства.И после мицифайките ревът-ние ги фащаме те ги пускат...Е тоя *** филм го въртят вече 30 години.