119

Кристиян

преди 5 години

Каде мога да подам дукоментите за у армията скои мога да се свържа

118

Анонимен

преди 5 години

Каква войска.Това е пародия на войска.

117

Анонимен

преди 5 години

Искам да Ви кажа, че съм изкарала курс във Велико Търново и съм в резева на Република България, но това не ми помага в нищо. Два пъти съм кандидатствала но докато не сменят корумпираните и пенсионираните лекари в комисиите никога няма да назначите войници. Защото ако не си платиш там където трябва няма да те допуснат на изпит, от 20 човека може би 2 ще допуснат. Това е истината- за съжаление.

116

късно е

преди 5 години

Само майка Турция може да ни спаси от жестоката ни съдба!Кой ни дявол караше да с сближаваме с тези дето през турско ни изселваха в Бесарабия?

115

жалко но факт

преди 5 години

До АнонименХрабри българи с водачи-предатели!

114

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНай-сладките длъжности се заемат от военни пенсионери и бивши полицаи.Защото по време на една война на тях ще се разчита.

113

комунисти-убийци

преди 5 години

До 12Децата и хората забягнаха навън. Гладно стои ли се?Комунистите ограбиха народа и всичко останало!

112

куково лято

преди 5 години

На куково лято ще намерите будали да ви служат без пари!Само за еничари ставаме!Родината е разграбена!Комунистите надделяха!Царя е комунист!

111

Анонимен

преди 5 години

" а това с безплатните билети за БДЖ даже няма да го коментирам"Kaкво няма да коментираш бе, шмaткa? Всеки един военен, който не го возят с кола, получава т.нар. "требване". Дават се едни бележки, с които военният отива на ЖП гарата (или автогарата) и срещу тая бележчица, му дават т.нар. "военен билет" (представлява едни правоъгълни малки, твърди картончета, които кондукторът дупчи). В зависимост с какво звание си и какви са ти нуждите и заслугите (колко лижeш), отстъпката за билет е различна.

110

12

преди 5 години

То деца няма, хора няма - те за щикове ми пишат...Демографската криза - това е истинският проблем!

109

до 116

преди 5 години

Колега, не пиши глупости. Парите за квартира в малък гарнизон са 50 лв, в среден - 67, едно дежурство е 11 лв за 24 часа, а това с безплатните билети за БДЖ даже няма да го коментирам, но по принцип се плаща или за квартира или за пътни, а не и двете. Щом става 1200 лв заплатата защо няма хора?

108

Анонимен

преди 5 години

Ше ги намерите у следващия живот

107

Анонимен

преди 5 години

"Aз като го казвах, цъкахте минуси... Ето сега и в статията ви е написано... РЕДНИК ВЗИМА 800!!!"Продължавам собствения си коментар...А аз съм физически здрав, образован, ходих да питам за работа, дето казваха, че "се търсят" не знам си колко хиляди войници. И ми казаха, че НЯМА РАБОТА!Очевидно местата са само за връзкари. То много хора искат да не работят и да взимат пари и да се пенсионират рано с 20 заплати. И после да продължат да работят по разни фирми за СОТ примерно. А вие ги жалите..

106

Анонимен

преди 5 години

Aз като го казвах, цъкахте минуси...Ето сега и в статията ви е написано... РЕДНИК ВЗИМА 800!!! И като му начислят пари за квартира, пари за храна, пари за това, пари за онова, безплатни билети за БДЖ и други (ако няма ЖП до мястото където живее плащат и други), допълнително заплащане за дежурства (или своб. дни), допълнително заплащане за квалификации и накрая му се събират към 1100 - 1200 е минималното, а стига до 1500 -1600 при някои от тях. И сега да споменем 40 дена платен годишен отпуск.

105

Шляпа говорить!!!:)

преди 5 години

От цялата статия разбраха, че като армия, България има 1/3 администраторки от 3/3 армия?!Ако започне война, най-отпред сложете розовите БМВ-та на МО, а след тях Жартиерените секретарки на Генщаба, а ако и този Авангард не помогне и не подплаши врага, строете след тях Синята каска Каракачанов и го заредете с няколко Ред Бул-а, а за единствения танк и хеликоптер и изтребител е ясно: викнете кураторите на Военно-историческия музей, те вероятно ще знаят как с животински впрягове се стига Фронт.

104

Шляпа говорить!!!:)

преди 5 години

Синята каска, Каракачанов, който спечели подкрепа, благодарение на антит.урската си реторика, която прокламираше в квартални политически клубове на 17+ годишни ***, които повтаряха, като латерни, как за всичко били виновни т.урците сега се бил нагиздил с 20 000 армия?!Вероятно Т.урция е разоръжила нашата армия и я е привела в безпомощно състояние, без съдействието на изтривалката за о.бувки, К.ар,акачанов?!:)

103

Анонимен

преди 5 години

za 800 leva nema a se biq za NATO i ES i Usa nikoga

102

Кадрова политика

преди 5 години

Законът позволява на пенсионирани офицери да продължават да работят и да получават едновременно заплата и пенсия. А за младите офицери няма работа.

101

Йонко

преди 5 години

Няма място за пенсионери в МО и Мвр да си гледат старините не да заемат на младите местата.

100

Анонимен

преди 5 години

Ако махнете тези 1500 военни- които от началото на 2016г.до сега са на двойна хранилка,хем заплата хем пенсия,ще има пари и за войника......,но Вие не искате